11x fijne aanraders voor Kobo Plus

Ik krijg regelmatig vragen van mensen of ‘dat’ Kobo Plus nou echt iets is. Ik schreef er al eerder een artikel over, maar ik ben echt fan! De enige reden dat ik het niet constant aan heb staan is dat ik ook regelmatig boeken krijg/koop en nog heel veel in mijn kast heb staan, maar ik zet deze fijne ebookservice regelmatig een maandje aan. Toevallig kreeg ik vorige week twee maanden cadeau en ik ging gelijk op jacht naar boeken die ik in die twee maanden zou willen lezen. Ik kwam erachter dat er weer heel veel fijne nieuwe titels zijn toegevoegd! Happy reading!

Voor wat, hoort wat van Sophie Kinsella
Sophie Kinsella is toch wel een van de grotere namen in het feelgoodgenre. Hoewel ze een paar jaar geleden misschien populairder was, heeft ze wat mij betreft een grote inhaalslag gemaakt met Voor wat, hoort wat. Een echte Sophie Kinsella, met een onhandig hoofdpersonage die heel wat meemaakt en daar uiteindelijk heel veel van leert. Echt een van mijn favorieten van de laatste tijd van deze schrijfster én dus ook beschikbaar op Kobo Plus!

De (bijna complete) Royals-serie van Erin Watt
Als je mij al een tijdje volgt weet je dat De Royals-serie van Erin Watt een van mijn favoriete YA-series van dit moment is. Gelukkig ben ik niet de enige en nu kunnen nog meer mensen van deze heerlijke, rijke familie genieten, want de hele serie (met uitzondering van novelle Hartstocht) staat nu op de abonnementsservice. Kun je fijn in één keer doorlezen!

Verknocht van Lisette Jonkman
In het vorige artikel met aanraders tipte ik al de Onbreekbaar-serie van Lisette Jonkman. Een hele fijne spin-off serie met personages uit Verkikkerd en Verslingerd. Helaas eindigde de serie met Op gevoel, maar gelukkig zijn Lucy en de nerds nu terug in Verknocht. Mijn recensie verscheen vorige week al online en daarin kun je lezen hoe fijn en goed dit boek is.

Mijn belofte aan jou van Colleen Hoover
Colleen Hoover is een van mijn favoriete auteurs en bij haar is het echt lastig om een favoriet boek te noemen. Daarom noem ik eigenlijk standaard mijn top drie en in dat rijtje hoort absoluut Mijn belofte aan jou thuis. Een emotioneel, heftig en ontroerend verhaal dat mij heel erg diep raakte. Heel fijn te lezen via Kobo Plus, maar misschien niet helemaal geschikt voor aan het zwembad of op het strand? Hoewel, met een grote zonnebril is het best te doen! 😉 Daarnaast staat ook favoriet Nooit meer op Kobo Plus, dus nog een toppertje om te lezen!

Grenzeloos van Lis Lucassen
Oeh, een hele fijne NA van eigen bodem! Hoewel Grenzeloos zich afspeelt op een Amerikaanse universiteit is het wel degelijk geschreven door de Nederlandse Lis Lucassen. En fijn dat ‘ie is! Daarnaast staat korte novella Gestrand ook online, dus hoef je niet helemaal afscheid te nemen van de fijne schrijfstijl van Lis. Extra leuke bonus? Binnenkort verschijnt Genadeloos, het tweede deel in de serie!

Ik ben je niet vergeten van Christina Lauren
Nog een favoriete auteur in dit rijtje! Bijna alle boeken van Christina Lauren staan op Kobo Plus, maar Ik ben je niet vergeten is wel een favorietje hoor! Emotioneel, lief en romantisch, dit boek heeft het allemaal! Als je deze hebt gelezen, kun je gelijk verder gaan in Ik wil niet voor je vallen of Ik weet niet of ik van je houd. Op zoek naar iets meer steamy? Lees dan de Stouter-serie!

De complete Lux-serie van Jennifer L. Armentrout
Ik ben niet zo’n hele fantasylezer, maar de Lux-serie van Jennifer L. Armentrout is zeker een serie die me is bevallen! Inmiddels heb ik de gehele serie gelezen en ik kan je zeggen dat ik fan ben! Niet alle delen waren even goed, maar ik ben absoluut gevallen voor Daemon en Katy. Voor mij ligt nu het eerste deel in een nieuwe fantasyreeks klaar, maar mocht je nog niet begonnen zijn, Obsidian staat klaar op Kobo Plus!

De Renegades van Rebecca Yarros
Deze serie heeft niet alleen om de heerlijke, originele verhaallijnen en personages een plekje in mijn hart, maar mijn quote staat ook nog op de cover van Nova (#trots). Deze serie is echt uitermate geschikt om deze zomer te lezen en echt een ultieme aanrader in dit rijtje! Denk aan zomerse en verre bestemmingen, een cruiseschip en allerlei gevaarlijke sporten. Yes, must reads deze!

Baguette met jam voor twee van Wendy Brokers
Yes, sinds kort staan ook een aantal van de boeken van Wendy Brokers op Kobo Plus! Helaas staan de De laatste halte en Leven met een leugen nog (niet) online, maar Baquette met jam voor twee (Nate! ♥) en Geluk bij een ongeluk wel! Ook het korte verhaal Liefde op het menu staat erop en die is gelijk op mijn lijstje beland!

Zoen me tot ik zwicht van Helen Hoang
Ben je op zoek naar een romantisch verhaal inclusief een goede dosis diversiteit? Dan zit je bij het Nederlandse debuut van Helen Hoang goed! Zoen me tot ik zwicht is lief, ongemakkelijk en vooral ongelofelijk schattig en ik heb er zo van genoten! Hopelijk jij ook!

De geur van groen van Pamela Sharon
En als laatste een fijne YA! Dit debuut van wederom een Nederlandse auteur is echt een fijnerd in de wereld van YA. Origineel, krachtig en vooral mooi! In mijn recensie lees je waarom ik het een mooi boek vind, maar je kunt het ook heel goed zelf ontdekken, bij een abonnement op Kobo Plus!

Mocht je nog geen kennis hebben gemaakt met Kobo Plus, je kunt het een maandje gratis en vrijblijvend uitproberen! Met deze bovenstaande tips kom je die maand absoluut door en kun je ook daarna nog wel eventjes vooruit! Tegenwoordig kun je ook een combi-abonnement nemen, zo kun je ook boeken luisteren! 

Heb jij al een keer kennisgemaakt met Kobo Plus?

Liefs,
Marleen

P.S. Ben je op zoek naar nog meer aanraders op Kobo Plus? Hier vind je 12x aanraders op Kobo Plus en 9x Engelse aanraders op Kobo Plus

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.