Verleiding – Erin Watt

Als er een boek is waar ik afgelopen maanden naar uitkeek was het wel Verleiding. Aan de ene kant was ik ontzettend nieuwsgierig, maar aan de andere kant was ik ook behoorlijk huiverig dat het boek mij erg zou tegenvallen. Ik besloot om het boek dan ook niet aan te schaffen en was erg blij dat ik ‘m van feelgoodvriendinnetje Lore mocht lenen. En man, wat heb ik spijt dat ik het boek niet direct zelf heb aangeschaft, ha (ga ik overigens nog wel doen). 

De 17-jarige Ella is een echte overlever: met dubieuze baantjes –stripteasedanseres – knoopt ze sinds haar moeders overlijden de eindjes aan elkaar. Ella is vastbesloten haar leven op orde te krijgen. Dan verschijnt Callum, de puissant rijke vader van 5 onweerstaanbare zoons. Ook Callum is vastbesloten: hij wil Ella uit haar armoede verlossen. Ella besluit op Callums landgoed in te trekken, waar haar een gemengde ontvangst wacht: haat en liefde wisselen elkaar af. Krijgt Ella haar leven ooit op orde?

Het verhaal begint met het eerste hoofdstuk al ontzettend goed en zorgt ervoor dat de hele opzet erg origineel is. Ik kon vanaf de eerste bladzijdes het boek niet meer wegleggen en ik was echt gelijk verslaafd. WAUW! Erin Watt heeft een verslavend en razendsnel verhaal op papier gezet die je echt niet weg kunt leggen. Tijdens het lezen kreeg ik zelf het gevoel alsof ik de hele tijd over mijn schouder moest kijken (dat kwam overigens ook omdat mijn vriend regelmatig achter me stond met de vraag of ik nou nog steeds aan het lezen was ;)). Alles wat Ella aangeboden krijgt lijkt te mooi om waard te zijn en zorgt ervoor dat je constant in staat bent om met Ella op te staan, weg te rennen en nooit meer om te kijken.

Op de achterkant staat groot aangegeven dat het boek aan te raden is voor 16+ lezers. En ja, daar heb ik van genoten. Ondanks dat De Royals absoluut een YA-serie is werd het een stukje prettiger om te lezen dat seks absoluut niet gemeden wordt en de steamy scènes zijn een positieve toevoeging aan een heel tof verhaal.

O. MY. GOD. Dat einde! Auteurs moeten er echt eens mee ophouden om op die manier een verhaal te eindigen. Je raast door het verhaal heen en het kan niet anders dan dat je verslaafd bent en dan ga je plat op je plaat als je de laatste bladzijde dichtslaat. Gelukkig hoeven we nu niet meer heel erg lang te wachten op deel 3 (31 oktober), dus hoog tijd om Verleiding erbij te pakken mocht je dat nog niet gedaan hebben. Ik ga ‘m eind oktober in ieder geval nog een keer herlezen (en zelf dus aanschaffen).

Verleiding is een heerlijk eerste deel in een geweldige serie die je verslaafd en helemaal fan achterlaat. Ik heb Ella en de Royals-broers in mijn hart gesloten en kan niet wachten om ze opnieuw te ontmoeten tijdens het herlezen en in de volgende delen. Is it October yet? 

Ben jij al begonnen aan deze verslavende serie?

Liefs,
Marleen

Titel: Verleiding ♥ Auteur: Erin Watt ♥ Uitgeverij: Fontein
Aantal pagina’s: 346 ♥ ISBN: 9789026143144 ♥ Waardering: *****

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.