Boekenbuit augustus

Op Instagram deelde ik afgelopen week een foto met 4 boeken die ik augustus aan mijn kast heb mogen toevoegen. Gelukkig voor mij (maar iets minder voor mijn enorme stapel ongelezen boeken) heb ik meer dan dat toegevoegd. Tijd om mijn boekenbuit van de maand augustus eens onder de loep te nemen. Ga verder en aanschouw!

Zoals je in mijn maandoverzichtje al kon lezen was het de eerste zondag van augustus weer tijd voor de jaarlijkse Deventerse boekenmarkt. Ik vond niet alle boeken van mijn lijstje maar was toch erg tevreden toen ik met een mooie stapel naar huis ging. Bij de kraam van Blossom Books kocht ik Kraai  & Koninkrijk en World of Wanderlust. Feelgoodvriendinnetje Janneke had de nieuwste Jill Mansell, Ik zie je op het strand, voor mij meegenomen dus die kon ik ook afstrepen van mijn lijstje. Verder nam ik Belgravia, Het gelukkigste meisje ter wereld, Alleen op de wereld en De patissier van Parijs mee naar huis. Een zeer geslaagde dag! <3

In augustus mocht ik ook drie recensie-exemplaren ontvangen. Duet met jou had ik aangevraagd en was nog beter dan ik had durven hopen. Mijn recensie heb je al kunnen lezen. De vijfde brief lag onverwachts in de bus en ik ben heel nieuwsgierig. Ik heb het boek bijna uit en de recensie lees je hier rond de verschijningsdatum (26 september). Als laatste heb ik ook een fysiek exemplaar gekregen van Stilte. In juli mocht ik al het manuscript lezen en als coördinator van de leesclub op Hebban heb ik nu ook de prachtige paperback in mijn kast staan. Happy me!

Naast de boeken die ik op de boekenmarkt goedkoop op de kop kon tikken en de recensie-exemplaren die ik mocht ontvangen kocht ik zelf ook nog wat exemplaren. Voor mijn interview met Sophie Jackson deze maand besloot ik ook een fysiek exemplaar van Stil van jou aan te schaffen. Afgelopen winter had ik het e-book gekocht, maar omdat ik de auteur nu ga ontmoeten wilde ik graag mijn boeken laten signeren.

Daarnaast kon ik via Facebook Muggenland en Aristoteles & Dante goedkoop overnemen en ze zijn nog als nieuw! Superblij mee! Als laatste kocht ik in Den Haag bij Paagman Een miljoen werelden met jou. Ik moet het tweede deel in de serie ook nog lezen, maar nu kan ik wel direct door naar het volgende deel.

Al laatste kocht ik nog twee boeken voor een mooi prijsje. Ik kocht de zomeromnibus van Sandrine Jolie bij een soort dumpwinkel voor maar een paar euro. Ik wilde de boeken altijd al een keertje lezen en nu kan ik ze alle drie tegelijk lezen. Handig! Het meisje in de rode jas nam ik voor !!!4,- mee bij de Kruidvat. Geen idee wanneer ik dit boek zal lezen, maar hij leek me spannend.

Nou, 16 nieuwe boeken in augustus. Niet slecht, toch? Beetje jammer dat mijn TBR gigantisch is gestegen, want ik heb nog bijna geen boeken van deze stapel gelezen. Oeps…

Heb jij veel nieuwe boeken in september toegevoegd?

Liefs,
Marleen

PS. In september zal ik niet zoveel boeken toevoegen (waarschijnlijk maar 2), dus de boekenbuit van september zal worden samengevoegd met de wrap up van de #leesuiteigenkast maand!

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

  1. Wat veel (mooie) boeken heb je aan je collectie toegevoegd. Ik heb eigenlijk niet echt bijgehouden hoeveel boeken ik de afgelopen maand aan mijn collectie heb toegevoegd. Wel veel, aangezien ik ook een aantal leesboeken nodig had voor mijn studie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.