Wacht op mij – J. Lynn (Jennifer L. Armentrout)

Wacht op mij was de allereerste New Adult die ik las. Voor een leesclub van Chicklit.nl ontving ik een vooruitleesexemplaar (mijn allereerste, haha) en ik sindsdien ben ik helemaal hooked aan het genre. Na het eerste deel duurde het even voordat er ook andere NA-boeken op de markt kwamen, maar uitgeverij Zomer & Keuning heeft sindsdien heel veel mooie titels aan hun fonds toegevoegd. Veel recensies hebben jullie hier al kunnen lezen, maar het boek waarmee het allemaal begon nog niet. Gisteren kon je al een brief lezen aan Cam himself en vandaag is het dus hoog tijd om te vertellen wat ik van dit boek vind.

Cam is sexy, lief, en eh… hadden we al gezegd dat hij sexy is? Toch lukt het Avery niet om zich aan hem over te geven. Ze is naar een universiteit duizenden kilometers van huis gegaan omdat ze wilde vluchten voor haar verleden. Een verleden dat zichtbaar is op haar lichaam, maar dat ze koste wat kost wil verbergen. Het is dus niet de bedoeling dat iemand te dichtbij komt. En al helemaal niet Cam…

Het is niet zo gek dat ik na het lezen van Wacht op mij helemaal fan werd van het genre. Armentrout (destijds nog J. Lynn) weet als geen ander hoe je een perfecte jongen beschrijft waarbij echte alle (fictieve) mannen verbleken, zonder de man overdreven of ongeloofwaardig over te laten komen. Cameron Hamilton is nog steeds, na al die honderden boeken die ik na Wacht op mij las heeft geen enkele man kunnen wedijveren met Cam (oké, misschien Rhys).

De gebeurtenissen in het boek zijn geloofwaardig beschreven en laten zien dat Armentrout weet waar ze over schrijft. Ik had meerdere keren het gevoel dat ik zelf over de campus liep of op zondagmorgen eieren eet in een klein keukentje. 😉 De schrijfstijl is beeldend, maar niet overdreven zodat je door het verhaal vliegt en het boek geen enkel moment wil neerleggen. I love it!

Ik lees genoeg boeken waarbij ik een kleine crush op de mannelijke hoofdpersoon ontwikkel en waarbij ik het vrouwelijk personage minder vind (noem het een ieniemiene groen monstertje, as you wish). Bij deze NA vind ik Avery juist ook een schatje. Ze past echt perfect bij Cam en samen zijn ze echt mijn favoriete stelletje ever! Hoe leuk ik Cam ook vind en hoe graag ik hem als mijn (fictieve) vriendje zou willen, ik gun Avery hem echt van harte. #relationshipgoals

Wacht op mij is een van mijn favoriete NA’s en sowieso mijn favoriete deel uit de serie. Het is een romantisch verhaal dat zeker heftige thema’s niet uit de weggaat en waarbij je het boek dichtslaat met een enorme verliefdheid voor Cam. Het kan echt niet anders dan dat je verliefd wordt op meneer Cameron Hamilton. Ik ben het in ieder geval wel!

Heb jij de boeken van Jennifer L. Armentrout al gelezen?

Liefs,
Marleen

Ps. Jennifer L. Armentrout komt op 20 oktober naar Nederland. Ik heb mijn ticket gescoord. Zie ik je daar?

Titel: Wacht op mij ♥ Auteur: J. Lynn/Jennifer L. Armentrout ♥ Uitgeverij: Zomer & Keuning
Aantal pagina’s: 335 ♥ ISBN: 9789401907828 ♥ Waardering: *****

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.