About me

Leuk dat je mijn blog hebt gevonden! Nu je de moeite hebt genomen om meer over boeken, reizen en nog veel meer te lezen, lijkt het mij natuurlijk ook erg leuk om mij aan je voor te stellen. Zo heb je toch een beetje een idee wie er achter Favoritez schuil gaat.

Mijn naam is Marleen, ik ben 24 jaar en ik woon in Deventer. Ik heb rechten gestudeerd en dat pas ik nu grotendeels toe bij de Immigratie en Naturalisatiedienst (IND) in Almere. Daarnaast heb ik ook nog een erg leuke vriend waar ik veel leuke dingen mee doe! De rest van de tijd besteed ik aan mijn grootste hobby’s, namelijk boeken en reizen. Daarnaast zijn er ook andere leuke onderwerpen welke op mijn pad komen en waarover ik jullie graag wil vertellen. Denk aan films, series en toffe hotspots!

Mijn liefde voor boeken is begonnen toen ik al een klein meisje was. Voordat ik naar bed ging werd ik voorgelezen uit Wipneus en Pim, op de basisschool was ik in no-time door de jeugdboekjes heen en kwamen de mooie boeken op mijn pad. Nu lees ik zo’n 150 boeken per jaar en kan ik mij een leven zonder boeken niet meer voorstellen!

Reizen is naast lezen mijn tweede grote hobby. Citytrips naar steden als London, Berlijn, Krakau en Budapest of verre reizen naar Mexico, Thailand of Zuid-Afrika… het is een kleine greep uit de reizen welke ik de afgelopen jaren heb gemaakt. Uiteraard heb ik nog vele andere bijzondere bestemmingen op mijn lijstje staan, een lijstje welke gelukkig nog oneindig lang is. Zo heb ik nog veel om naar uit te kijken.

Wanneer je vragen hebt, of wanneer je met mij in contact wil komen… Dan kun je een berichtje achter laten via de contact pagina. Ik reageer persoonlijk op elk bericht.

Veel plezier op Favoritez!