About me

Leuk dat je Favoritez hebt gevonden! Welkom! Favoritez begon ruim 5,5 jaar geleden als een boekenblog waar ik mijn liefde voor lezen, boeken en reizen kon delen, maar intussen is Favoritez uitgegroeid tot zoveel meer! k stel me hieronder graag je voor.

Ik ben Marleen, 26 jaar oud en ik woon in het prachtige Deventer samen met mijn vriend en konijntje Mango. Ik heb rechten gestudeerd en die kennis pas ik nu toe in mijn werk bij de Immigratie en Naturalisatiedienst (IND). Naast mijn werk in loondienst, werk ik sinds kort ook als freelancer en help ik anderen graag met hun geschreven teksten en verhalen.

Als ik niet aan het werk ben voor de IND of als freelancer besteed ik mijn tijd graag aan het lezen van de mooiste boeken en het ontdekken van prachtige plekken over de hele wereld. Over de reizen die ik maak blog ik ook op www.whoswatchingmango.nl (yes, die naam is geïnspireerd op het leukste konijntje ter wereld). Verder schrijf ik hier op Favoritez ook graag over andere onderwerpen die me bezighouden, zoals fijne film- en serietips.

Mijn liefde voor boeken is begonnen toen ik al een klein meisje was. Voordat ik naar bed ging werd ik voorgelezen uit Wipneus en Pim, op de basisschool was ik in no-time door de jeugdboekjes heen en kwamen de mooie boeken op mijn pad. Nu lees ik zo’n 150-200 boeken per jaar en kan ik mij een leven zonder boeken niet meer voorstellen!

Reizen is dus ook een grote hobby en het liefst ga ik zoveel mogelijk op pad om de leukste hotspots en plekken op de wereld te ontdekken. Mijn (overvolle) e-reader zit altijd in mijn koffer, maar sinds kort sleep ik ook zeker mijn laptop mee op reis, zodat ik als freelancer ook vanaf de andere kant van de wereld mijn liefde voor het geschreven woord met je kan delen. Mijn lijstje met bijzondere bestemmingen is enorm, dus genoeg om naar uit te kijken dus!

Wil je met mij in contact komen? Vind ik leuk! Stuur me bijvoorbeeld een berichtje via Instagram of stuur me een mail op marleen@favoritez.nl.

Veel plezier op Favoritez en wie weet spreken we elkaar snel!