Reading challenge 2021 – Update #3

Het is eind september, dus dat betekent dat het tijd is voor een derde update van mijn reading challenges. Als je de vorige overzichtjes hebt gelezen (of mij volgt op Goodreads) weet je dat het bizar goed gaat met mijn reading challenge dit jaar. In dit artikel vertel ik je hoeveel boeken ik tot nu toe heb gelezen en welke mijn favorieten zijn van de afgelopen drie maanden. Lees je mee?

Ik had me voorgenomen om 150 boeken te lezen. Dat was in augustus al gelukt, oeps! Ik heb geen nieuw doel gezet, maar ik verwacht boven de 200 boeken dit jaar uit te komen. Bijna bizar. Op dit moment staat de teller op 184, maar ik verwacht voordat de maand voorbij is nog wel 1 of 2 boeken te lezen.

Van de afgelopen drie maanden was vooral juli een heerlijke leesmaand. Met 28 (!) gelezen boeken de beste leesmaand van 2021 tot nu toe. Ik las ook veel fijne favorieten in die maand, dus ik kijk daar met een heel fijn gevoel op terug. Vergeleken met juli was augustus een stuk minder met 17 gelezen boeken. De meeste boeken die ik in augustus las, waren leuk maar niet veel bijzonder. Ik ervaar dan wel leesplezier, maar het zorgt er dan niet gelijk voor dat ik direct in heel veel verschillende boeken wil duiken.

September was natuurlijk #leesuiteigenkast en dat ging redelijk. Ik ben op zich niet ontevreden met 5,5 boeken uit eigen kast, maar ik had er liever wat er meer gelezen natuurlijk. Misschien kom ik er nog aan toe in oktober (but don’t hold your breath). Daarnaast waren we ook een week voor een relax vakantie in Tenerife en dat deed wonderen voor mijn aantal gelezen boeken. Ik las 26 boeken in september, ook al zo’n mooi aantal, waarvan 10 in Tenerife. Daarnaast heb ik in september ook 2 boeken geluisterd, dus dat tikt natuurlijk ook lekker aan.

Zoals altijd zet ik ook wat cijfertjes op een rijtje!

Zoals gezegd las ik in juli 28 boeken, in augustus 17 en in september 26. In totaal las ik 6 boeken uit eigen kast (whoops) en 6 van de bibliotheek. 28 boeken waren nieuw en 33 las ik via mijn e-reader/Kobo Plus. Ik las wel grotendeels Nederlands, want 54 boeken van die 71 boeken in totaal waren Nederlands!

En dit zijn mijn favorieten van de afgelopen maanden:

♥ Scoring with him van Lauren Blakely
De edele opdracht van Julia Quinn
Graag gedaan, Noni Blake van Claire Christian
Uit bloed en as van Jennifer L. Armentrout
♥ The Soulmate Equation van Christina Lauren
♥ De erfenis van Jennifer Lynn Barnes
♥ De beller op lijn vier van J.D. Barker
♥ Always Only You van Chloe Liese

Hoeveel boeken heb jij tot nu toe in 2021 gelezen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.