Boekenbuit september 2023

Daar ben ik weer met een gloednieuwe boekenbuit! Ook in september is het niet heel erg goed gelukt om een magere boekenbuit te hebben, ondanks dat het #leesuiteigenkast was. Maar goed, lees je gezellig mee?

As always begin ik met de recensie-exemplaren. Afgelopen maand mocht ik drie exemplaren ontvangen en de eerste was Een valse noot van Julia Quinn (gekregen van Boekerij). Deze was leuk! Mijn recensie verschijnt ergens deze week online, maar het was weer heerlijk genieten!

Op de valreep kwamen ook nog de nieuwe boeken van T.J. Klune en Beth O’Leary binnen, yay! Ik keek naar beide enorm uit en daarom liggen beide dan ook op mijn TBR voor deze week. In het boek van Beth O’Leary ben ik gisteren begonnen en het smaakt absoluut naar meer. Het boomhuis in het bos neem ik vandaag mee in de trein!

Begin september waren we een weekendje naar Dublin (toffe stad!) en ik ging niet met lege handen naar huis. Ik bestelde van tevoren drie boeken bij The Works (naast dat het goedkoper was (tip: bestel via de Britse site en niet de Ierse), hadden ze ook niet alle boeken op voorraad die ik graag wilde hebben.

Daarnaast kocht ik nog bij een leuk boekwinkeltje deze editie van The Little Prince. Heel blij mee!

Via Vinted bestelde ik deze twee. The Plus One had ik al als ebook gelezen, maar nu is mijn serie compleet! En Legends & Lattes kon ik voor een leuke prijs op de kop tikken, dus daar ben ik ook heel blij mee!

En als laatste deze drie random boeken, haha! The Long Game was een pre-order (hij is tof!). Secretly Yours hadden ze helaas niet bij The Works, dus die bestelde ik later alsnog maar. De prins van trots kocht/kreeg ik van Vin tijdens een middagje Utrecht.

12 nieuwe boeken waarvan ik er nog maar 3 heb gelezen, oeps! Veel van deze boeken staan wel op mijn TBR voor deze maand, dus  hopelijk heb ik er aan het einde van de maand wel wat meer gelezen! 🙂

Hoeveel nieuwe boeken heb jij in september toegevoegd?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.