Boekenbuit september & oktober 2019

Vorige maand verscheen hier geen boekenbuitartikel online, omdat we toen lekker in Zuid-Afrika zaten. Ondanks een vakantie én #leesuiteigenkast maand voegde ik toch vier boeken toe aan mijn kast en die lees je vandaag, samen met alle mooie pareltjes van oktober. Kwijl je gezellig mee?

As usual beginnen we met de recensie-exemplaren. Ik heb een prachtige stapel mogen ontvangen Ik heb ze even opgedeeld per genre en dit is de new adult/erotische fictie stapel. Daar hoort stiekem ook nog Gek van Clementine van Lex Martin bij, maar die ben ik vergeten op de foto te zetten. Toen we thuiskwamen lag Ik durf je niet te zeggen en Dicht bij jou op mij te wachten. Inmiddels zijn van beide boeken de recensies online verschenen. Later in oktober ontving ik De verliefde graaf (zoveel liefde, de recensie verschijnt vrijdag online) en Egotripper (ook al zo’n fijnerd!). Hier vind je alle recensies op een rijtje:

Ook lag De sterrengever, het nieuwste boek van Jojo Moyes in de bus bij thuiskomst. Wat een verhaal heeft mevrouw Moyes weer neergezet, ongelofelijk! Ook Vox van Christina Dalcher vond ik erg indrukwekkend.

Ook voegde ik de afgelopen twee maanden drie YA’s toe aan mijn kast, met dank aan drie hele toffe uitgeverijen. Vlak voor onze vakantie ontving en las ik Het schaduwjaar en dat boek is nu al een favoriet van dit jaar. Zo heftig en luguber, maar ook zo sterk! Van Young & Awesome ontving ik The Iron Sisters en die vond ik echt beter dan verwacht/gehoopt. De recensie las je hier afgelopen maandag. One Small Thing van Erin Watt lees ik op dit moment en de recensie verschijnt zo snel mogelijk online!

Daarnaast kocht ik ook nog twee boeken, namelijk De laatste brief van Rebecca Yarros en It Only Happens in the Movies van Holly Bourne. Die eerste nam ik mee in de koffer en man wat een boek, zo ongelofelijk zielig, heftig en mooi. Janken geblazen daar in Swaziland en Zuid-Afrika. De recensie verschijnt volgende week online. It Only Happens in the Movies kocht ik bij een toffe boekwinkel in Zuid-Afrika. Zo tof dat iedereen daar Engels spreekt, dus alle boeken zijn Engels haha. Ik heb het boek nog niet gelezen, maar hij ligt klaar!
Zo, een hele fijne boekenbuit! Van november heb ik niet al te hoge verwachtingen. Ik probeer deze maand mee te doen aan No Spend November, dus dat betekent geen boeken kopen. Ik ben wel jarig en heb een aantal boeken gevraagd, maar je weet maar nooit of je ze krijgt, haha! Maar mijn boekenbuit van november lees je volgende maand natuurlijk!
Heb jij mooie boeken toegevoegd vorige maanden?
Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.