WIN: Kies voor mij (FAVORITEZ 1 JAAR!) [GESLOTEN]

Hoera! Vandaag bestaat Favoritez 1 jaar! Ongelofelijk dat ik al een jaar met heel erg veel plezier aan het bloggen ben! Het afgelopen jaar was nog beter en leuker dan ik van te voren had kunnen bedenken en ik heb zoveel toffe dingen mogen doen, zoals de mooiste boeken lezen en hele gave events bezoeken! Om mijn eerste blogverjaardag niet stilletjes voorbij te laten gaan is het deze week feest op de blog. In samenwerking met verschillende uitgeverijen heb ik heel veel toffe winacties voor jullie georganiseerd en vandaag maak je kans op Kies voor mij van Jennifer L. Armentrout! 

NB: DEZE WINACTIE IS GESLOTEN

De feestweek trap ik af met een actie waar je een van de delen van mijn favoriete NA-serie aller tijden kunt winnen. Van uitgeverij Zomer & Keuning mag ik een exemplaar van Kies voor mij verloten. Zoals je in mijn recensie kan lezen, is dit deel een echte favoriet! Daarnaast komt de auteur, Jennifer L. Armentrout, in oktober naar Nederland en ter ere daar van organiseert de uitgeverij een (her)leesmarathon waarbij we alle delen (opnieuw) gaan lezen om helemaal klaar te zijn voor het laatste deel en voor het bezoek van Armentrout in Nederland! Hoe tof? Hier vind je alle informatie over de marathon en het eerste boek, Wacht op mij, wordt al gelezen! Doe jij ook mee?

Om jou een handje te helpen maak je hier op de blog kans op het vijfde deel! Lees snel verder wat je daar voor moet doen!

Om kans te maken op Kies voor mij like je Favoritez op Facebook en reageer je op de Facebookpost waarom jij dit boek moet winnen (liken en delen mag natuurlijk ;)). Je hebt tot dinsdag 15 augustus, 23:59 uur de tijd om mee te doen. Daarna wordt de winnaar via Facebook bekend gemaakt.

Ik zou het hartstikke lief vinden als je Favoritez ook op Bloglovin, Twitter en Instagram zou volgen! ♥

Morgen staat er weer een nieuwe winactie online. Tot dan!

Liefs,
Marleen

Ik wil uitgeverij Zomer & Keuning bedanken voor het beschikbaar stellen van een exemplaar! 

Misschien vind je dit ook interessant

7 reacties

  1. Allereerst gefeliciteerd met je jubileum <3 Ik doe zeker mee met de winactie, ik denk namelijk dat mijn moeder dit boek wel kan waarderen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.