Kies voor mij – Jennifer L. Armentrout

Er zijn van die genres en auteurs waarvan je altijd, ongeacht het moment, altijd een boek van wilt lezen. Jennifer L. Armentrout is een auteur en NA is een genre dat zoiets bij mij teweegbrengt. Ik was dan ook helemaal door het dolle heen dat er een nieuw boek van Armentrout zou verschijnen én dat ik een exemplaar mocht meenemen bij de brainstormsessie van Zomer & Keuning! Ik was volgens mij nog niet thuis of ik had de eerste hoofdstukken al verslonden! Vandaag lees je wat ik van het boek vind!

Stephanie gelooft in de liefde, maar heeft de ware nog niet gevonden. Nick, die ze kent uit het mixed martial arts-wereldje en als barman werkt bij Mona’s, is dat zéker niet. Toch ontwikkelt ze tot haar eigen verbazing gevoelens voor hem… en dan bijkt ze ook nog eens zwanger van hem te zijn. Dat nieuws zet hun levens op z’n kop, want ze hadden allebei nog lang niet de intentie om een gezinnetje te stichten. Is hun liefde voor elkaar sterk genoeg – en echt genoeg – om samen bewust voor deze levensverandering te kiezen?

Jennifer L. Armentrout is een van mijn favoriete NA-auteurs en ook de auteur waar het voor mij allemaal mee begon. Zij stal mijn hart met Wacht op mij waar ik hopeloos en tot over mijn oren verliefd werd op Cam. Na al die toffe NA-boeken die ik intussen heb mogen lezen heeft geen enkele jongen dat teweeggebracht. En toen kwam Nick. Begrijp me niet verkeerd, Cam staat nog steeds helemaal bovenaan, maar Nick komt aardig in de buurt! Hij is lief, aardig, stoer en eigenlijk gewoon helemaal fantastisch! Mevrouw Armentrout heeft in Kies voor mij weer een heerlijk exemplaar van het mannelijk geslacht neergezet.

Naast Nick speelt Stephanie een hoofdrol in het boek. Stephanie kennen we uit het eerste deel van de serie, maar ze was eigenlijk niet echt blijven hangen. Ik had tijdens het lezen van de eerste bladzijdes ook geen idee wie ze nou was. Wat erg bijzonder was om te lezen is dat Stephanie een heel ander persoon is dan je in eerste instantie zou denken. Stephanie is een klassiek gevalletje van iemand die je compleet verkeerd hebt beoordeeld omdat je haar simpelweg niet goed genoeg kent.

Zoals uit haar vorige boeken blijkt, weet Armentrout hoe je een fijne NA neer moet zetten. Kies voor mij heeft een perfecte mix tussen fijne romantiek, spannende steamy momenten en toffe personages. De hete momenten tussen Stephanie en Nick zijn spannend en opwindend en zorgen voor goede afwisseling tussen de zoektocht naar zichzelf en een goede balans.

Ondanks dat een NA vaak op zichzelf niet echt een origineel verhaal betreft heeft Armentrout wel een nieuwe weg ingeslagen met de onverwachte zwangerschap van Stephanie. Natuurlijk is het hele idee erachter niet nieuw, maar ik vond het wel verfrissend om te lezen. Verder is het verhaal niet heel verrassend en zie je een plottwist aankomen. Desondanks is Kies voor mij een heerlijk verhaal dat voor heel wat uurtjes leesplezier zorgt.

Heb jij al eens een boek van Jennifer L. Armentrout gelezen?

Liefs,
Marleen

Titel: Kies voor mij ♥ Auteur: Jennifer L. Armentrout ♥ Uitgeverij: Zomer & Keuning
Aantal pagina’s: 304 ♥ ISBN: 9789401908085 ♥ Waardering: *****

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

  1. Leuk om te lezen dat jij er net zo enthousiast over bent als ik was toen ik het las. Ik vond het ook verfrissend de verhaallijn met de zwangerschap. Jennifer L. Armentrout is een van de auteurs die me verslaafd heeft gemaakt aan NA. Maar inderdaad: Cam blijft bovenaan staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.