Boekenbuit april

Jeetje, ik leer het ook nooit haha. Elke maand neem ik me voor om minder boeken aan mijn (enorme) verzameling toe te voegen. En ja, elke maand gaat het grandioos mis. April was op dat gebied echt een enorm slechte maand, want ik voegde 16 nieuwe boeken toe. Ik verzuip nog een keertje in mijn TBR. Maar goed, verder mag ik absoluut niet klagen want ik ben stuk voor stuk ontzettend blij met de boekjes! Kijk je gezellig mee?

Halverwege april was er een boekenmarkt in Wageningen. Mijn vriend werkt in Wageningen dus hij was al een aantal keren langs de posters gereden. Ik twijfelde eventjes of ik wel wilde gaan, maar ik ben heel blij dat we uiteindelijk in de auto zijn gestapt. Ik was al een tijdje op zoek naar Pogingen iets van het leven te maken. Dit boek staat al een hele tijd op mijn TBR, dus hopelijk kan ik dit boek snel van mijn lijstje afstrepen. Ook heb ik al goede verhalen gehoord van de thrillers De doodsvogel, Orphan X en Boek der spiegels. Thuis kwam ik er wel achter dat ik het tweede deel heb gekocht van Samuel Bjørk, maar goed. De prachtige roman De 9 dagen van Rabbit Hayes had ik al eens van de bibliotheek geleend, maar dat boek was zo prachtig en hartverscheurend dat ik ‘m niet kon laten liggen! Deze stapel boeken heb ik samen maar voor €19 gekocht! Jeey!

Na pasen was ik uitgenodigd bij uitgeverij Z&K voor een brainstormsessie. Het was supergezellig wat je hier al hebt kunnen lezen en ik ging niet met lege handen naar huis! In de toffe goodiebag zat Misschien ooit van Colleen Hoover en we mochten allemaal een boek van de tafel meenemen. Ik koos natuurlijk de nieuwste Jennifer L. Armentrout: Kies voor mij. De recensie verschijnt vrijdag online! 

Halverwege maart kreeg ik de PDF van het nieuwste boek in de Stouter-serie opgestuurd en halverwege april lag het echte boek in de brievenbus! Ik ben er zo blij mee! Dankjewel uitgeverij Xander! <3

Naast alle toffe boeken die ik kreeg in april kocht ik ook nog twee boeken. Als voorbereiding voor YALFEST 2017 kocht ik De kids of Appetite, waar iedereen ontzettend enthousiast over was. En ik ben ook fan! Het boek is echt fantastisch! Daarnaast kocht ik op aanraden van Lisa en Anouk Het geheugenboek. Afgelopen weekend las ik het boek uit en ik kan het alleen maar eens zijn met hen. Ze hadden me misschien iets te enthousiast gemaakt en ik had verwacht dat ik meer zou huilen, maar alsnog een enorme aanrader! Volgende week lees je de recensie op de blog.

En toen was daar YALFEST! Het was zo’n tof feestje en natuurlijk ging ik niet met lege handen naar huis. Ik had via marktplaats een hele tijd geleden met iemand afgesproken dat ik Silber – het tweede boek der dromen van haar mocht overnemen. We spraken af in Aalsmeer en na even zoeken hadden we elkaar gevonden. Van Desiree nam ik Cress over en wat is ie mooi! Bij de ARC-stand kocht ik Iskari, een boek dat in oktober bij Blossom Books verschijnt. Ik heb geen idee waar het boek over gaat, maar ik ben fan van bijna alle fantasyboeken van Blossom Books, dus het moet vast goed komen! 😉 

Natuurlijk kregen we ook een goodiebag mee naar huis. In mijn toffe tasje zat Op de rand van het niets en De glazen troon. Dat laatste boek heb ik al gelezen, maar ik ben heel erg benieuwd naar het boek van Corinne Duyvis. 

Als laatste kreeg ik het boek Sex & the Single van de Vlaamse Thom Arisman binnen. Dit boek lees ik samen met 4 andere dames van We Love Feelgood voor een grote buddyread! Ik ben er nog niet in begonnen, maar ben wel heel erg benieuwd. Ons verslag en de recensie lees je binnenkort op Hebban.

Jeetje, 16 boeken deze maand. Een aantal heb ik ‘gelukkig’ al gelezen, maar alsnog is mijn TBR met veel boeken gegroeid.

Heb jij veel boeken in april aan je verzameling mogen toevoegen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

  1. Mooie aanwinsten! Ik zeg ook iedere maand dat ik deze maand even “niets” koop. Helaas haha. Het lukt me niet. Morgen ga ik eens zitten om mijn april bookhaul te typen. ?

  2. Herkenbaar dat voornemen om even geen boeken te kopen, maar toch te doen…
    Maar lijken mij mooie boeken.
    Toevallig heb ik afgelopen weekend 9 dagen van Rabbit Hayes aangeschaft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.