Boekenbuit maart 2020

Ik ben behoorlijk trots op mezelf, want de eerste drie maanden van 2020 heb ik steeds hele bescheiden boekenbuiten gehad. Daarnaast heb ik de meeste boeken ook steeds al in diezelfde maand gelezen, dus mijn TBR is ook niet heel erg gegroeid. In maart voegde ik 5 boeken toe aan mijn kast en ik vertel je er vandaag alles over!

Zoals altijd beginnen we met de recensie-exemplaren en in maart kreeg ik twee boeken binnen. Allereerst drukte begin maart de postbode mij een pakketje van Uitgeverij de Fontein in mijn handen. Het nieuwste boek van Jojo Moyes, Suzanna’s wereld! Helaas vond ik het boek een beetje tegenvallen, maar ik ben blij dat ik ook dit boek heb gelezen. Mijn recensie lees je hier!

Op de valreep kwam daarnaast ook het nieuwste boek van Jenny Colgan binnen. Zomer in de kleine bakkerij is het vervolg op De kleine bakkerij aan het strand en ik kan niet wachten om het boek te lezen. Mijn recensie verschijnt rond Pasen online!

Daarnaast heb ik mezelf ook goed verwend. Halverwege de maand bestelde ik De waarheid, om mezelf een beetje op te beuren nadat ik twee verstandskiezen had laten trekken. Ik denk dat het boek de beste koop is van dit jaar tot nu toe, want het was mijn eerste vijf sterren recensie van 2020 en nu al een favoriet. Echt, koop en lees dat boek! Je gaat er geen spijt van krijgen!

In februari had ik twee Engelse boeken gepre-orderd bij Bookdepository en de eerste kwam daarvan in maart binnen. Ik bestelde het nieuwste boek van Christina Lauren, The Honey Don’t List en het boek was zo fijn! De recensie verschijnt binnen kort op Instagram, volg je mij daar al?

Als laatste trakteerde ik mezelf op het prachtige boek De wrede prins. Ik heb ‘m bij zoveel mensen voorbij gekomen en uiteindelijk besloot ik ‘m gewoon om de cover te bestellen. Ik ben er nog niet in begonnen, maar wil er niet te lang op wachten!

Een hele bescheiden boekenbuit, waarvan ik meer dan de helft al heb gelezen! Ik ben benieuwd wat april gaat brengen. Ik heb in ieder geval 99 procent van mij van Sally Thorne gereserveerd, dus die komt hopelijk begin deze maand binnen. Daarnaast kijk ik ook uit naar het nieuwe boek van Charlotte de Monchy en is afgelopen week De Bromance boekenclub, dus genoeg te lezen!

Welke nieuwe boeken heb jij in maart toegevoegd?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.