Minder bekende boeken van populaire auteurs

Ik heb een aantal favoriete auteurs en sommige van hen hebben inmiddels al een mooi stapeltje boeken op hun naam staan. Veel van die boeken zie je ook veelvoudig op bijvoorbeeld bookstagram voorbijkomen, hartstikke leuk natuurlijk! Maar wist je dat die populaire auteurs ook nog andere boeken hebben geschreven? In het artikel van vandaag deel ik een aantal hele toffe, maar minder bekende boeken van populaire auteurs, lees je mee?

Helemaal het einde van Lisette Jonkman*
Lisette Jonkman kennen we natuurlijk allemaal van de Verkikkerd-serie en de Onbreekbaar-serie. Maar wist je dat ze ook de prachtige roman Helemaal het einde heeft geschreven? Deze roman heeft een wat donker randje dan haar andere feelgoodromans, maar is een absolute must read! Dus als je haar andere boeken met veel plezier hebt gelezen, zul je deze ook willen lezen!

De laatste halte van Wendy Brokers*
De meeste mensen zullen Wendy vooral kennen van haar fijne feelgoodserie en vanGeluk met een ongeluk. Maar wist je dat ze ook een spannende YA heeft geschreven? In De laatste halteneemt Wendy je mee naar London waar een groep 4HAVO midden in een terroristische aanslag terecht komt. Een prachtige YA, die je niet mag missen.

Mijn versie van jou van Christina Lauren
Christina Lauren is een van mijn favoriete auteurs en ik heb al hun boeken verslonden. Deze twee dames zijn vooral bekend om hun fijne feelgoodromans die ze de laatste jaren hebben geschreven (en waarvan er ook een aantal in het Nederlands zijn vertaald), maar ze hebben ook een prachtige young adult geschreven. In Mijn versie van jouvolgen we twee jongens in een klein dorpje die langzaam voor elkaar vallen. Ik heb gelijk weer zin om deze te herlezen!

Een tweede kans van Jennifer L. Armentrout*
JLA zien we de laatste tijd vooral veel voorbijkomen met haar fantasy-series en Z&K doet goed haar best om alle boeken te vertalen. Maar daarvoor zijn ook een aantal toffe NA’s verschenen en een spannende romance, namelijk Een tweede kans. Met dit boek heeft Armentrout laten zien dat ze ook in dit subgenre een tof boek kan schrijven. Heb je deze nog niet gelezen? Je zult niet teleurgesteld worden!

Vier plus één van Jojo Moyes*
Nog een van mijn favoriete auteurs, haha! Jojo Moyes is vooral bekend om haar prachtige Voor jouen binnenkort komt er nog een tweede boekverfilming bij, namelijk de verfilming van De laatste liefdesbrief. Een van mijn favoriete boeken van deze auteur – en die wat mij betreft echt meer aandacht verdient – is Vier plus één. Als je bijvoorbeeld hebt genoten van De goede grap van Norman Foreman, dan ga je deze ook leuk vinden!

Mag ik je nummer even van Sophie Kinsella
Sophie Kinsella kennen we allemaal van de Shopaholic serie en haar wat nieuwere boeken, zoals Voor wat, hoort wat en Verras me. Daarnaast is mijn ultieme favoriet van deze auteur, Hou je mond, verfilmd. Maar wist je dat een paar jaar geleden ook Mag ik je nummer even? is verschenen? Dat boek is bijna net zo tof als Hou je mond, lezen dus!

Onvoorwaardelijk van Colleen Hoover*
Als laatste een prachtig boek van Colleen Hoover die ook zeker meer aandacht verdiend. Met elk boek dat deze dame schrijft moet ik mijn top drie van haar herzien, maar eigenlijk blijft Onvoorwaardelijker altijd wel een beetje bij. Ik heb hele goede herinneringen aan dit boek en daarnaast was dit ook het eerste boek dat me jankend (ook nog in een vliegtuig) heeft achtergelaten, haha. Een absolute must read voor de fans van CoHo!

Welk onbekend boek van een populaire auteur zou jij aanraden?

Liefs,
Marleen

De boeken met een sterretje zijn te lezen met Kobo Plus.

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Wat een mooi lijstje! Ik ben zeker nog eens van plan ‘Helemaal het einde’ te lezen. Bij jouw mening over ‘De laatste halte’ en ‘Mijn versie van jou sluit ik me aan, hele sterke boeken. 🙂

  2. Ohh Onvoorwaardelijk, wat een prachtig boek is dat! Ik heb het al meerdere keren gelezen en nog ateeds word ik emotioneel ervan. ‘Mijn versie van jou’ en ‘Helemaal het einde’ staan nog op mijn TBR.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.