Ontketend – Jodi Ellen Malpas

De Mijn man-serie van Jodi Ellen Malpas is een van mijn favoriete erotische series. Hoewel het begin vooral echt fout is, is het wel een heerlijke serie waarbij de chemie tussen Jesse en Ava echt van het papier afspat. De serie is al een aantal jaartjes oud, maar vorig jaar kwam Jodi Ellen Malpas met een onverwachts – maar zeker welkom – vierde deel. Ik las het boek met Kobo Plus en vandaag lees je mijn recensie. Happy Reading!

Het gaat Jesse en Ava voor de wind. Jesse beschikt nog altijd over zijn charme, is in shape en laat het hart van zijn vrouw nog steeds smelten met een enkele blik. Hij heeft de controle, precies zoals hij graag wil. Maar hun perfecte wereld stort in als Ava na een noodlottig ongeluk met hoofdletsel in het ziekenhuis belandt. Jesse is boos en wordt verscheurd door verdriet. Hij kan niet leven zonder de liefde van zijn vrouw. Als ze eindelijk bijkomt, blijkt dat de echte nachtmerrie nog moet beginnen. Ava kan zich niets meer herinneren van de afgelopen zestien jaar. En dat zijn precies de jaren die ze samen deelden. Jesse is een vreemde voor haar. Jesse moet alles op alles zetten om haar herinneringen terug te halen en ervoor te zorgen dat Ava weer keihard verliefd op hem wordt.

O my god, je kon het in mijn lijstje van favoriete boeken van 2018 al lezen, maar wat een fantastisch boek! Ik heb zo enorm genoten van opnieuw een verhaal van Jesse en Ava, loved it! Die twee zijn nog steeds zo ontzettend leuk samen en hebben nog steeds een fijne, maar spannende band, ondanks de 12 jaar die ze al getrouwd zijn. Ava is er nog steeds heel erg goed in om Jesse op de kast te jagen en Jesse kan zijn overbezorgdheid om haar nog steeds niet loslaten. Tel daar twee adorable kinderen bij op en het maakt een fantastisch deel in een heerlijke serie.

Jodi Ellen Malpas heeft echt een toffe periode gevonden, twaalf jaar na het einde van de serie. Ava en Jesse zijn uiteraard allebei ouder geworden en daar haakt Malpas leuk op in. Hangende lichaamsdelen, bepaalde leeftijden die opeens wel heel erg heftig zijn en tieners die langzaam vriendjes en vriendinnetjes gaan krijgen. Vooral Jesse vond ik fantastisch in zijn rol van ouder wordende echtgenoot en vader en ik heb dan ook genoten dat een groot deel van het verhaal uit zijn perspectief werd geschreven. Ja, een moment waarop je de personages nog een keer terug ziet in een ander moment in hun levens, heerlijk! Dat wil ik bij meerdere series!

Als je de serie hebt gelezen weet je dat Jesse en Ava het nodige hebben meegemaakt. Toch weet Malpas er ook in dit deel een bepaalde twist aan te geven die er toch voor zorgt dat het spannend blijft. Weer komt er bepaalde drama om de hoek kijken, maar zonder dat het te overdreven of te ongeloofwaardig wordt. Ik denk zelfs dat je dit deel ook prima los zou kunnen lezen (hoewel het wel stukken en stukken leuker is om de eerste drie delen wel te lezen), je hebt alleen bepaalde achtergrond informatie niet. Dan lees je het verhaal een beetje zoals Ava het boek ervaart, met veel geheugenverlies! 😉

Yes, Ontketend bevatte al mijn verwachtingen en overtrof deze zelfs. Ik heb bijna de gehele 420 pagina’s met een enorme grijns (en ja, soms een traan) gelezen. Echt wauw, beste deel van de serie, without a doubt! Absolute must read voor de fans van Jodi Ellen Malpas en natuurlijk de Mijn man-serie. Als je daarvan genoten hebt, mag je dit boek ab-so-luut niet missen!

Heb jij wel eens een boek van Jodi Ellen Malpas gelezen?

Liefs,
Marleen

Titel: Ontketend ♥ Auteur: Jodi Ellen Malpas ♥ Uitgeverij: Xander Uitgevers
Aantal pagina’s: 420 ♥ ISBN: 9789401609890 ♥ Waardering: *****

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.