Zeven perfecte dagen – Rosie Walsh

Uit de zomercatalogus van Boekerij spraken een aantal boeken mij aan, maar Zeven perfecte dagen sprong hier echt bovenuit. Ik vond het ook heel erg tof dat ik een vooruitleesexemplaar mocht ontvangen. Vanaf vandaag (5 juni) ligt deze roman in de winkels! Vandaag lees je hier mijn recensie, maar ik kan je verklappen: je wil heel snel naar de winkels rennen!

Stel je voor dat je een man ontmoet, een geweldige man, en zeven dagen met hem doorbrengt. Aan het einde van deze week ben je er zeker van: dit is hem, de Grote Liefde. En hij denkt hetzelfde. Er is geen twijfel mogelijk.
Dan gaat hij op reis en belooft je dat hij zal bellen, nog vanaf het vliegveld. Maar hij belt niet. Hij laat niets horen. Je vrienden zeggen dat je hem moet vergeten, maar je weet dat ze ongelijk hebben. Er moet iets gebeurd zijn, er moet een reden zijn voor zijn stilte, voor zijn verdwijning.
En stel je nu eens voor dat je gelijk hebt. Er is een reden, maar die kun je niet veranderen. Want die reden, dat ben jij…

Wauw, wat een boek! In Zeven perfecte dagen ontmoet Sarah de liefde van haar leven en ze brengt zeven dagen met hem door. Allebei zijn ze er zeker van, dit is voor altijd. Maar dan gaat hij weg en belt haar niet meer. Wat er volgt is een hartverscheurende zoektocht naar elkaar, naar de waarheid en vooral naar de liefde. De spanning die heel subtiel door de bladzijdes is verweven wordt ook in jezelf, diep vanbinnen, opgebouwd en die spanning zorgt ervoor dat je de laatste 200 pagina’s echt in één keer wilt uitlezen. Je moet gewoon weten wat de reden is dat Eddie niet meer belt en of dat geheim zo groot is dat het nooit meer goed kan komen. You just need to know!

Het eerste hoofdstuk brak mijn hart al in duizend stukjes en het duurde heel lang voordat deze überhaupt een beetje leek op wat het voor het lezen was. In het begin is het verhaal een beetje chaotisch. Je wordt van het ene moment naar het andere gegooid en dat zorgde er in het begin een heel klein beetje voor dat ik afdwaalde. Maar op een gegeven moment wordt je door de beschrijvende en emotionele schrijfstijl zo aan het verhaal gebonden dat je echt niet meer kúnt stoppen.

Zoals je ook in de flaptekst kunt lezen is er een bepaalde reden waarom Eddie niet terugbelt. Voorafgaand aan het lezen had ik natuurlijk bepaalde ideeën wat die reden zou zijn en ook tijdens het lezen ontwikkel je een bepaalde gedachtegang die heel erg logisch klinkt. Maar dan gooit Rosie Walsh er opeens een enorme twist in die ik absoluut niet zag aankomen en die zo ontzettend goed in elkaar zit, wauw! De laatste pagina’s heb ik op het puntje van mijn stoel gezeten en wat heeft ze het tot een perfect einde weten te brengen. Echt geweldig! ♥

Zeven perfecte dagen is een prachtige roman die een perfecte combinatie heeft van romantiek, emotie en fijne spanning. Dit is nu al een favoriet van 2018 voor mij en kan ‘m echt aan iedereen aanraden! I loved it!

Zou jij dit boek graag willen lezen?

Liefs,
Marleen

Titel: Zeven perfecte dagen ♥ Auteur: Rosie Walsh ♥ Uitgeverij: Boekerij
Aantal pagina’s: 329 ♥ ISBN: 9789402310009 ♥ Waardering: *****
Ik heb een vooruitleesexemplaar mogen ontvangen, dankjewel! 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.