Boekenbuit mei 2018

De afgelopen maand heb ik zoveel mooie boeken aan mijn verzameling toe mogen voegen, niet normaal! Ik mocht drie prachtige recensie-exemplaren ontvangen, kreeg twee boeken voor de Feelgood Club en slaagde ook nog eens goed op een boekenmarktje! Heel erg fijn! Misschien iets minder voor de opkomende verhuizing, maar ach… Wie dan leeft, toch?

Zoals ik hierboven al schreef ontving ik drie recensie-exemplaren. Van Boekerij ontving ik een vooruitleesexemplaar van Zeven perfecte dagen, die sinds gisteren in de winkels ligt! Mijn recensie verscheen ook gisteren online en zoals je daar al kon lezen moet je heel snel naar de winkel rennen, want wat een pareltje! Een ander pareltje die het ook zeker waard is om gelezen te worden is Op het einde gaan ze allebei dood. Dit boek ontving ik van Uitgeverij Clavis en ik ben fan! Van dit boek staat de recensie ook al online.

Als laatste ontving ik – geheel als verrassing – van Uitgeverij De Geus een vooruitleesexemplaar van Social Creature. Eerlijk gezegd had ik nog nooit van het boek gehoord, maar ze hadden het wel heel erg tof ingepakt. Het boek verschijnt 12  juni en ik ben erg nieuwsgierig geworden. Ik hoop het boek binnenkort op te pakken. Ben je benieuwd waar het verhaal over gaat? Hier lees je er mee over!

Voor de Feelgood Club op Hebban ontving ik deze twee pareltjes! Beide boeken zijn voor een buddy read en ik heb ze allebei al gelezen (ze zijn leu-heuk!). Uiteraard lees je hier binnenkort (allebei deze maand nog) de recensies!

Op Hemelvaartsdag ging ik met mijn vriend en schoonmoeder naar een braderie/boekenmarkt in Vaassen, een plaatsje dichtbij Apeldoorn. Eerlijk gezegd waren mijn verwachtingen niet al te hoog, maar ik ben echt positief verrast! Vooral de boekenmarkt was erg groot en ik scoorde goed! Deze drie boeken kocht ik samen voor maar €13,-! Koopje toch? Van Ik reis alleen kocht ik vorig jaar al het vervolg, maar bleek ik het eerste deel helemaal niet te hebben. Nu kan ik beide boeken snel achter elkaar lezen, yes!

Als laatste kocht ik natuurlijk de nieuwste Sarah J. Maas! Hoewel de reacties niet allemaal heel positief zijn, ben ik wel heel nieuwsgierig. Aankomend weekend ben ik het hele weekend alleen dus tijd genoeg om dit boek (en anderen ;)) te gaan lezen! Bij Adorable Books won ik De happiness goeroe, superleuk! Ik ben heel benieuwd naar dit vrolijke verhaal.

Welk boek van deze stapel wil jij nog graag lezen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.