Boekverfilmingen die ik nog wil kijken

Ik ben iemand die het liefst altijd eerst het boek wil lezen, voordat ik de film bekijk. Bij een goed boek kijk ik vervolgens enorm uit naar de verfilming, die ik dan uiteindelijk niet kijk. Er zijn de laatste maanden en jaren best een aantal boekverfilmingen verschenen die ik nog steeds zou willen kijken, dus bij deze een lijstje!

After 2 (Pathé Thuis)
Ik moet zeggen, deze film staat niet enorm hoog op mijn lijstje. Ik vond de eerste film best lachwekkend, dus het is niet zo dat ik echt niet kan wachten om deze film te kijken. Aan de andere kant ben ik ook wel weer benieuwd hoe ze deze film hebben gemaakt. Op dit moment is de film alleen nog maar te zien via Pathé Thuis (tegen betaling), maar uiteindelijk zal ‘ie vast op Netflix komen, dus daar wacht ik maar geduldig op.

Our Chemical Hearts (Prime)
Sterrenstofvan Krystal Sutherland is een prachtige YA roman, die ik een paar jaar geleden hebben gelezen. Inmiddels staat de verfilming al bijna een half jaar op Prime en heb ik ‘m nog steeds niet gekeken, whoops! Ik ben er wel heel erg benieuwd naar, dus binnenkort een keertje tijd voor nemen. Het probleem is dat ik zelden nog films kijk in mijn eentje, dus moet er echt even een keertje voor gaan zitten.

Midnight Sun (Netflix)
Hoewel dit een boekverfilming is, heb ik zelf het boek niet gelezen. Nu ben ik da took niet van plan, maar ik ben wel benieuwd naar de film. De film staat al best wel een tijdje op Netflix en ik ben er nog steeds best wel nieuwsgierig naar. Heb jij deze film al gezien?

All the Bright Places (Netflix)
Nog zo’n prachtig boek dat is verfilmd. Dit boek van Jennifer Niven vond ik erg emotioneel, dus ik ben heel benieuwd of de film dat ook overbrengt. Snel gaan kijken dus!

Anna Karenina (Netflix)
Hierbij speel ik een beetje vals. Ik heb het origineel van Tolstoy nooit gelezen, maar wel de YA van Jenny Lee (Anna K.). Die vond ik eerlijk gezegd niet heel denderend, maar op de een of andere manier trekt de film me dan weer wel. Ik ben niet van plan om heel snel het origineel te lezen, maar de film met Keira Knightley (sowieso een favoriete actrice) wil ik wel graag snel een keertje kijken.

To All the Boys I Loved Before 3 (Netflix)
Natuurlijk mag deze niet ontbreken in dit rijtje! De film is sinds 12 februari te zien op Netflix en ik ga ‘m heel snel bekijken. Ik heb speciaal vorige maand eindelijk het laatste deel gelezen, dus helemaal klaar voor het laatste deel. Deze films zijn zo schattig, helemaal perfect!

The Sun Is Also a Star (Videoland)
Ik vond dit boek echt heel erg lief en fijn om te lezen, dus ik ben ook zeker benieuwd naar de verfilming. Vooral het einde is me bijgebleven en was best bijzonder, dus ik ben benieuwd hoe dat is blijven staan in de film. Ook snel maar eens kijken, haha. Misschien moet ik een filmmarathon in mijn eentje gaan organiseren.

Five Feet Apart (Prime)
Nog zo’n film die al een hele tijd op mijn to watch lijst staat. Het boek was niet het beste boek dat ik ooit heb gelezen, maar de film wil ik nog graag kijken. Gelukkig staat ‘ie op Prime!

The Hate U Give (Pathé Thuis)
Zo erg, ik heb deze film nog steeds niet gelezen. Het boek is een enorm heftig en indrukwekkend verhaal en de film wil ik zo graag nog kijken. Helaas is ‘ie niet via een streamingsdienst te kijken, maar wel voor €2,99 te zien bij Pathé thuis. Let’s watch!

Welke boekverfilming wil jij nog kijken? En heb je nog tips die op dit lijstje horen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.