Boekenbuit januari 2022

Ik leg mezelf nooit een book buying ban op, maar ik neem me wel altijd voor om niet teveel boeken te kopen. Ehm, dat is dus in de eerste maand al mislukt. Oké, ik kreeg ook behoorlijk veel mooie boeken, maar ik heb ook vier Engelse boeken gekocht. Lees je weer mee met mijn boekenbuit?

Toen we terugkwamen uit Mexico lagen naast de drie boeken die in december waren binnengekomen, ook nog twee boeken van Zomer & Keuning op mij te wachten. Bij Londen & Seattle had ik meegedaan aan de blogtour en het exemplaar had iets vertraging en ook Wat we achterlaten had ik nog tegoed. Van beide boeken staan de recensies al online.

Van AW Bruna ontving ik Ik durf niets maar doe alles, een boek dat mij vooral was opgevallen door de prachtige cover. Maar gelukkig was de binnenkant ook hartstikke leuk. Hier lees je mijn recensie!

Yay, Julia Quinn is terug met een nieuwe serie. De onuitstaanbare erfgenaam is het eerste deel in een nieuwe serie en mijn quote staat aan de binnenkant! Mijn recensie staat al online.

Van Best of YA mocht ik het derde deel in de Heartstopper reeks ontvangen, want ik deed mee aan de blogtour. En o mensen, ook dit deel is weer zo lief! Ik had niet verwacht dat ik zo verliefd zou worden op een graphic novel serie! Hier lees je mijn bijdrage aan de blogtour!

Van Xander Uitgevers ontving ik het derde deel in de Flanagans serie, snel gaan lezen!

In januari verschenen de eerste drie delen van de Eindeloos-serie van Wendy Brokers als paperback. Zoals je misschien weet heb ik de serie mogen proeflezen (en mijn quote staat op deel 3!), dus ik mocht de serie ontvangen. En ze zijn zo mooi!

Ik had mijn verjaardagscadeautje van Jennifer nog tegoed en ik kreeg Franse taartjes, klein en groot, een prachtig bakboek vol Franse patisserie dingetjes. Let’s bake!

Ik had Weather Girl gepre-orderd, want de andere boeken van Rachel Lynn Solomon waren een feestje. Mijn recensie lees je binnenkort op Instagram!

Ik wilde natuurlijk mijn serie van de Brown-zusjes compleet hebben, dus ik bestelde Take a Hint, Dani Brown. Nu nog even lezen, haha!

O, o, eind januari ging het een beetje mis met hoeveel boeken er uiteindelijk nog binnenkwamen, haha.  Ik had eerder The Roughest Draft gepreorderd en tja, dan komt zo’n boek een keertje binnen natuurlijk. Daarnaast kwam ik vorige week het nieuwste boek van Alexis Hall tegen voor een prijs waarvoor ik ‘m echt (ECHT!) niet kon laten liggen. Je kunt Something Fabulous nog steeds kopen voor nog geen €5,-, via deze link! Dus, weekje vakantie in februari? Haha!

De meeste boeken van hierboven heb ik ook al gelezen, maar de boeken die de laatste dagen binnen zijn gekomen nog niet. Dat wordt lekker lezen in februari!

Welk boek heb jij gekocht of gekregen in januari?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.