Win ‘Moordgids voor lieve meisjes’ van Holly Jackson (Favoritez 4 jaar!) [GESLOTEN]

Daar zijn we dan, met de laatste winactie! Maar we sluiten deze feestweek enorm goed af met een hele toffe winactie. Je maakt namelijk kans op een boek dat nog helemaal niet is verschenen, hoe tof?! In samenwerking met Uitgeverij Volt maak je kans op Moordgids voor lieve meisjes, de vertaling van A Good Girl’s Guide to Murder van Holly Jackson. Lees snel verder wat je daarvoor moet doen!

Een van mijn favoriete boeken dit jaar is A Good Girl’s Guide to Murder van Holly Jackson en Volt komt komende week met de vertaling, heel erg tof! De vertaling ligt vanaf 13 augustus in de winkels, maar ik mag jullie blij maken met een exemplaar. Als je wint ben je dus een van de eerste die het Nederlandse exemplaar in handen heeft!

Hier gaat het boek over:

Pippa kiest een wel heel gevoelig onderwerp voor haar profielwerkstuk: ze wil onderzoek doen naar de moord op Andie Bell, een tienermeisje dat vijf jaar eerder uit hun stadje verdween. De dader is niet meer in leven, maar Pippa gelooft niet dat hij het echt gedaan heeft. Samen met het broertje van de dader Ravi gaat ze op zoek naar de waarheid. Met behulp van interviews, sociale media en heel veel moed probeert Pippa de waarheid op tafel te krijgen. Al snel komen er geheimen boven die iedereen in het stadje liever verborgen had willen houden… En het lijkt wel alsof iemand tegenwerkt, zal de echte moordenaar nog leven?

Er is (nog) geen recensie online verschenen van dit boek, maar ik schreef er wel iets over op Instagram.

Zo maak je kans:

Je kunt op drie manieren mee doen, via Instagram, Facebook of via de blog. Zo maakt iedereen kans, ook als je geen Instagram of Facebook hebt. Laat hieronder in een reactie weten op welke wijze(n) je meedoet.

♥ Like Favoritez op Instagram, reageer onder de foto waarom jij kans wilt maken en deel de foto in je stories. Vergeet mij niet te taggen anders zie ik niet dat je meedoet!

♥ Volg Favoritez op Facebook, reageer onder het facebookbericht en tag iemand die dit boek ook wil winnen.

♥ Schrijf je in voor de abonnement service hier aan de rechterkant zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste artikelen die hier op de blog verschijnen.

Je maakt al kans als je één van de bovenstaande stappen volgt, maar als je er meerdere doet gaat je naam vaker in de loting! 😉

Je hebt tot 22 augustus 2020, 23:59 uur om mee te doen. De winnaar wordt per mail bekend gemaakt. Doe daarom mee met een geldig mailadres zodat ik je kan bereiken als je hebt gewonnen. De winnaar heeft één week om te reageren, daarna wordt er een andere winnaar gekozen.

Heel veel succes en geloof me, dit boek wil je lezen!

Liefs,
Marleen

Deze winactie is tot stand gekomen in samenwerking met Uitgeverij Volt.

* Door mee te doen aan deze winactie ga je akkoord met de voorwaarden. Als je hebt gewonnen vraag ik je om mij je adresgegevens te sturen. Je adresgegevens worden enkel gebruikt om het gewonnen boek naar je op toe te sturen.

Misschien vind je dit ook interessant

32 reacties

  1. Gefeliciteerd met de 4 jaar!! Super Leuke winactie!! Meegedaan en gedeeld via facebook.. abonnement heb ik al zolang ik mij kan herinneren..

    1. Bijzonder, een gloednieuw boek valt te winnen en ook met zo’n spannend verhaal waar ik heel benieuwd naar ben geworden.
      Dus doe ik supergraag mee met de winactie.

  2. Echt zó tof deze laatste knaller van een winactie. En ik zou hem zó graag willen winnen. Uiteraard heb ik meegedaan op Instagram (@little_book_addict) en heb ik meteen mezelf geabonneerd. Fingers crossed. Liefs Iselle

  3. Wauw wat een tof boek lijkt me dit. Ik wou hem al lezen maar In het Engels vond ik hem nog net iets te moeilijk. Ik doe ook mee via Instagram (@just.a.girl.who.loves.reading).

  4. Allereerst nog van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag! Benieuwd naar dit spannende boek! Ben al geabonneerd op je de abonnement service (ontvang iig mails 😉 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.