De leukste boekige nieuwsbrieven

Via Favoritez deel ik mijn liefde voor lezen en voor boeken. Naast al die andere toffe boekbloggers delen ook uitgeverijen hun liefde en enthousiasme voor de pareltjes uit hun fonds. Dit doen zij via verschillende social media (en hoe?!) maar ook via nieuwsbrieven. En niet alleen uitgeverijen sturen leuke boekige nieuwsbrieven! Ook boekwinkels en andere boekige websites hebben toffe mailtjes waar je je kunt op abonneren. Vandaag deel ik je mijn favorieten. 

Blossom Books
Mijn favoriete boekige nieuwsbrief is die van de dames van Blossom Books. In januari heb je al kunnen lezen dat ik behoorlijk fan van ze ben en hun nieuwsbrief is ook ontzettend tof. Je krijgt één keer per maand een mail vol met nieuws over hun nieuwe boeken en andere leuke weetjes. Ze hebben sinds kort ook een andere nieuwsbrief special voor alle Lunartics onder ons. De liefde voor de boeken en hun enthousiasme om de liefde te verspreiden springt gewoon van je scherm! ♥ Je kunt je hier voor de nieuwsbrief inschrijven.

Moon
Ook de ladies van uitgeverij Moon sturen regelmatig een nieuwsbrief de deur uit. Vaak maak je kans op een tof boek of kondigen ze nieuwe toppers aan. Ook behandelen ze elke week een uitgeversdilemma en delen ze een mooie quote uit een van hun boeken. Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste boeken van de uitgever van DIMILY, Handlettering doe je zo en Duizend hoog? Schrijf je dan hier in!

Hebban
Als ‘ambassadeur’ van Hebban mag de nieuwsbrief van Hebban natuurlijk niet ontbreken. Als je lid bent van Hebban heb je de mogelijkheid om verschillende nieuwsbrieven te ontvangen. Zo kun je elke middag rond lunchtijd de Hebban lunch update ontvangen. Hier staan de nieuwste artikelen, recensie van recensenten en regelmatig een toffe winactie! Ook kun je nieuwsbrieven ontvangen van de genres Spanning, Feelgood, Young Adult en Non-fictie en nieuwsbrieven over de vele leesclubs die Hebban organiseert en een wekelijkse mail met persoonlijke aanbevelingen. Ben je nog geen lid van Hebban? Shame on you! Je kunt hier heel makkelijk een account aanmaken!

Best of Romance
Uitgeverij Boekerij heeft een apart onderdeel met alleen maar feelgoodboeken. Als feelgoodambassadeur ben ik dan ook heel erg blij met hun nieuwsbrief. Elke maandagavond krijg je een mailtje in je inbox met drie boeken. Een boek die vijf testlezers eerder hebben gelezen en waarbij de uitgeverij nu hun mening deelt. Daarnaast lees je over een boek die binnen een paar weken zal verschijnen (en waar je vaak een week later kans op maakt ;)) en een boek die je kunt lezen als testlezer. Elke week hebben 5 lezers het geluk dat ze het boek thuisgestuurd krijgen en die ze dan binnen 4 weken moeten lezen. Helaas heb ik nog nooit de kans gekregen, maar ik blijf me inschrijven 😉 Je kunt je hier inschrijven voor de Best of Romance nieuwsbrief en andere nieuwsbrieven van de Boekerij!

Boekwinkel Haasbeek in Alphen aan de Rijn
De boekhandel in Alphen aan de Rijn heeft ook een toffe nieuwsbrief voor young adults. Elke maand verschijnt de nieuwsbrief en deze staat bol met nieuwe boeken die de komende maanden zullen verschijnen. Ook maak je bijna elke keer wel kans op één (of meerdere) toffe en vooral nieuwe boeken. De mail bevat altijd een fijn overzicht met nieuwe boeken en is elke keer weer een feestje om te krijgen. Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen naar wklos@boekhandelhaasbeek.nl!

Heb jij nog een leuke boekige nieuwsbrief die ik echt moet volgen? Laat het weten in de comments!

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.