Boekenbuit april 2019

Ik kan hier bijna elke maand wel dezelfde zin neerzetten, maar wat ben ik weer verwend de afgelopen maand! In april was ik weer een heel blij boekenmeisje, met een hele mooie stapel nieuwe boeken. Van de tofste recensie-exemplaren voor de blog en Hebban, tot een aantal pareltjes die ik zelf heb aangeschaft. Kijk je gezellig mee?

Laat ik beginnen met de recensie-exemplaren. Van uitgeverij Luitingh Sijthoff ontving ik Doggerland, een nieuwe thriller uit Scandinavië. Ik ben er nog niet in begonnen, maar het boek ligt voor deze week op de stapel. In overleg verschijnt mijn recensie halverwege mei online, so stay tuned. Van Karakter Uitgevers ontving ik hun nieuwste erotische roman, Luister naar me. Die was nog leuker dan verwacht! Mijn recensie lees je hier!

Van Moon Uitgevers ontving ik Niet te stoppen, het nieuwste boek van Angie Thomas. Mijn recensie is al online verschenen en van Uitgeverij de Fontein ontving ik een hele mooie roman, namelijk Het lied van mij en jou van J.D. Barrett. Ook daarvan staat de recensie al online!

Daarnaast kocht ik zelf ook een mooi stapeltje boeken. Bij Bol bestelde ik Gevaar het vijfde deel in De Royals-serie van Erin Watt en het was weer een feestje om mee te mogen kijken met de Royals. Ook kocht ik iets ver buiten mijn comfortzone, namelijk het literaire Noem me bij jouw naam. Wauw, wat een verhaal!

Bij de Intratuin verkopen ze ook boeken tegenwoordig en er lagen twee boeken die ik al een tijdje wilde lezen. Voor een leuke prijs nam ik De cactus van Sarah Haywood en Valse hoop van Clare Mackintosh mee. Heel benieuwd naar!

Als laatste mocht ik voor twee artikelen op Hebban ook nog twee boeken ontvangen. Ik ontving het nieuwste en langverwachte boek van E.L. James, De mister. Hoewel de meningen erg negatief zijn, vond ik ‘m absoluut niet tegenvallen. Mijn recensie lees je binnenkort online! Ook ontving ik het nieuwste boek van Jill Mansell, Ik wil met je mee. Wat een plaatje, hè?

Zo, een behoorlijk mooie stapel, vind je niet? Ik ben vooral blij dat ik de meeste al heb gelezen, dus mijn TBR is ook niet mega gegroeid. Ook altijd fijn!

Naar welk boek ben jij nog heel benieuwd?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Wat een prachtige boeken heb je mogen toevoegen én wat lees jij snel! Bij mij staan ‘Niet te stoppen’ & ‘Het lied van mij & jou’ al in mijn boekenkast, maar nog wel ongelezen. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.