Luister naar me – Kristen Proby

Ik ben dol op NA’s en erotische romans. Lekker romantisch, af en toe een beetje steamy en gewoon boeken waar je heerlijk van kunt genieten. Karakter Uitgevers heeft in dat genre een nieuwe naam naar Nederland gehad met Kristen Proby. Luister naar me is het eerste deel in de Fusion-serie en ik mocht een recensie-exemplaar ontvangen. Vandaag lees je mijn recensie! 

Het restaurant Seduction wordt al snel het populairste restaurant in Portland. Addison Wade is een van de vriendinnen die het restaurant heeft gerealiseerd. Ze is vastberaden om het succes vast te houden en bedenkt een plan om nieuwe klanten te trekken met live muziek.

Maar als voormalig rockster Jake Keller zich uiterst zelfverzekerd meldt voor de weekendoptredens, weet ze dat ze in de problemen komt. Addie herkent hem onmiddellijk. Ze had in haar tienerjaren haar slaapkamer volhangen met zijn posters. Hij is op en top een foute man… Precies haar type, en precies wat ze niet kan gebruiken.

O, wat een heerlijk verhaal! De personages, de sfeer, alles deed me een beetje denken aan Jennifer Probst en Christina Lauren. Eigenlijk kun je Kristen Proby – hoewel dit mijn eerste boek van haar is – een perfecte combi van deze twee auteurs. Een stoere vrouw die niet over zich heen laat lopen, een paar hele goede vriendinnen in haar kielzog (waar we in andere boeken hopelijk nog meer van zien) en een hele knappe kerel. Wat wil je nog meer?

Misschien is het verhaal niet bijster origineel, maar toch weet de auteur met het hele idee van het restaurant er toch een bijzondere twist te geven. De andere vier boeken in de serie gaan over de andere eigenaressen en vriendinnen van Addison en op die manier krijg ik je denk ik/hoop ik een hele tof kijk in het hele concept. Echt tof hoe elke vriendin een eigen aspect van het restaurantwezen op zich neemt en dat op een kickass uitvoert. We likeeee!

En mag ik nog even ingaan op Jake (wel een cliché naam though), maar wat een heerlijk exemplaar van een man! Ik vind muzikanten in boeken nooit zo interessant, maar mr. Jake Keller heeft zeker mijn interesse gewekt, haha! Hij is stoer, een echte man, maar ook zeker die zijn hart op de juiste plek heeft zitten, maar alsnog wel wat domme acties uit kunt halen. Ik zei het al, misschien niet origineel, maar wel een feestje om te lezen. Het enige wat ik wel een beetje jammer vind is de cover. Hij pakt wel, maar past veel minder bij het boek. De cover doet denken aan een wat duister verhaal, met misschien zelfs wel een kinky randje, maar het verhaal is juist lief! Laat je hierbij dus niet afleiden door de cover!

Ik denk dat Luister naar me mijn verwachtingen wel heeft overtroffen. Ik heb echt genoten en hoop van harte dat Karakter Uitgevers de rest van deze serie (of misschien andere boeken van deze auteur) naar Nederland gaat halen. Ik ben in ieder geval fan!

Zou jij deze serie willen lezen?

Liefs,
Marleen

Titel: Luister naar me ♥ Auteur: Kristen Proby ♥ Uitgeverij: Karakter
Aantal pagina’s: 295 ♥ ISBN: 9789045217031 ♥ Waardering: ****
Ik heb dit boek als recensie-exemplaar mogen ontvangen, dankjewel Karakter! 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.