Alles voor een fijne decembermaand

December staat voor de deur en ik heb er enorm veel zin. Onze trip naar London is over 1,5 week, maar natuurlijk ook de kerstdagen, niet al teveel werken en nog een stapel kerstboeken die ik graag wil lezen. De afgelopen jaren zijn er allerlei verschillende inspiratieartikelen voor december op de blog verschenen en die belanden (logischerwijs) nog wel eens in de archieven waar niemand ze vervolgens nog leest. Snap ik helemaal! Maar er staan enorm leuke tips online, al zeg ik het zelf! Dus het artikel is een verzamelartikel, vol fijne tips om alles uit jouw december te halen. Lees je mee?

Als boekenliefhebber MOET ik natuurlijk beginnen met de enorme lijst met kerstboeken die een paar weken geleden online verscheen. Ik verzamelde een enorme lijst met kerstboeken, in het Nederlands én Engels, nieuwe én oude titels en ik vermeldde ook of je de boeken kunt lezen met Kobo Plus en/of Kindle Unlimited. En met 171 boeken kom jij vast de maand december wel door!

Heb je nog niet genoeg aan al die kerstboeken? Snap ik ergens wel, want kerstboeken zijn natuurlijk ultiem genieten. Ik schreef drie jaar geleden een kort verhaal, Kerst in de boekhandel. Je leest het korte verhaal via deze link! Ik vond het heerlijk om weer eventjes met Hannah en Bram de boekhandel in te gaan. Misschien moet ik een vervolg schrijven?

Meer zin in een kerstfilm? Wat dacht je bijvoorbeeld van deze lijst met 25 toffe kerstfilms op Netflix?

Ben je nu helemaal niet zo fan van kerst of ben je al teveel ondergesneeuwd door alles wat met kerst te maken heeft? Snap ik ergens ook wel een beetje (heel klein beetje maar). Ik schreef eerder al een lijstje met non kerstfilms/series om te kijken. Kleine disclaimer, het kan zijn dat (een aantal van) deze series en films op dit moment niet via de genoemde streamingsdiensten te zien zijn.

Het is natuurlijk ‘nog maar’ 30 november, maar voor je het weet is het al kerstvakantie (voor de mensen die dit jaar kerstvakantie hebben dan). Vorig jaar deelde ik zes fijne tips om je bookish te vermaken tijdens die vrije dagen. En ben je op zoek naar nog meer tips voor die gekke periode tussen kerst en oud & nieuw? Snap ik! Ook daar schreef ik een artikel over met heerlijke tips zodat je je niet hoeft te vervelen.

Hoeveel zin heb jij in december? En heb je nog tips voor de komende maand?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.