This month’s Favoritez #84 – november 2023

November is voorbijgevlogen, vind ik. Het was een relatief saaie maand met weinig veranderingen rondom het huis, veel werk en treindagen naar kantoor en hier en daar een dagje uit. Beetje saai dus, maar december wordt beter, beloofd! Lees je mee met mijn maand november?

November begon met een boek (en koffie) in de trein naar kantoor. Ik las dit boek uit eigen kast en hij was oké. Ik denk dat ik ‘m veel leuker had gevonden als ik ‘m direct bij verschijning  (jaren geleden) had gelezen. Deze is niet echt meer van deze tijd en best wel fout?

Ha, en twee dagen later zat ik weer lezend in de trein, maar nu naar Utrecht!

Ik had namelijk voor uitgeverij April Books (waar ik voor freelance) een lezershigh tea georganiseerd. Vet gezellig, zo met 10 vrouwen én het eten was ook nog eens hartstikke lekker. We zaten bij Ted’s aan de Oude Gracht.

We hebben een punt op het huis, haha!


Lekker uiteten met mijn schoonouders!

Donderdag was treindag, dus wederom met een boek en koffie. Dit boek was echt heel erg tof!

Op vrijdag stapten we redelijk vroeg in de auto voor een miniroadtripje naar Duiven…

Ik wilde al jaren een keertje naar de kerstshow van de Intratuin in Duiven. En dat was een behoorlijke anticlimax. Ik vond het niet heel bijzonder eerlijk gezegd? Maar ik hoorde ook dat het dit jaar heel erg tegenvalt.

Helaas gebeurde er afgelopen maand niet heel veel rondom het huis, hopelijk hebben we in december meer huisfoto’s en updates!

Hoeveel foto’s kun je maken met een boek en koffie in de trein? 😛

Lieve Janneke is in oktober bevallen van haar zoontje en ik moest natuurlijk even komen knuffelen! Zo’n schattig ventje! ♥

Als je jarig bent hoort er natuurlijk een taartje bij! Ik maakte deze heerlijke speculoos cheesecake, jum!

Aangezien we dit jaar met Moederdag in Hawaï zaten gaf ik mama een high tea cadeau die ze later kon inwisselen. Halverwege november reden we gezellig met z’n tweetjes naar Rotterdam waar we deze heerlijke high tea hebben gedaan. We zaten bij Grace, midden in het centrum en het was echt een dikke tip!

Traditie: Oliebol op de avond voor je verjaardag, want het is toch een soort van Oud & Nieuw 😉

Op mijn verjaardag zelf hadden Vin en ik grotendeels de dag vrij genomen. We gingen naar Essen in Duitsland voor de kerstmarkt. De kerstmarkt zelf was niet zoveel aan, maar we hebben lekker gewinkeld, donuts gegeten en we eindigden de dag bij de Ikea in Duiven. Wat een feestmaal, haha!

Oké beloofd, dit is mijn laatste boekfoto in de trein met koffie (van deze maand :p). Al zal ik in december waarschijnlijk maar 1 of 2 keer naar kantoor gaan.

Spontaan eventjes de stad in om snel wat dingetjes te halen resulteerde in een lekkere lunch bij Bagel & Beans. Stellen zij ooit teleur?

Home made appeltaart, altijd goed, toch?

Nog een klein beetje voor mijn verjaardag kwamen oma en papa op zondag ontbijten. Vet gezellig én niet onbelangrijk: allerlei lekkere dingen op tafel!

Koffieeeeee… Over het algemeen drink ik ‘s ochtends 1 kop koffie en dan ‘s avonds nog een kopje na het eten. Maar soms heb je dagen dat je extra koffie nodig hebt. Dit was er zo eentje, aan het einde van de maand, haha.

Hoe was jouw maand?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.