Boekenbuit november 2023

Ik heb nog nooit zo’n kleine boekenbuit gehad en stiekem voelt het best lekker, zo richting het einde van het jaar. Ik heb een aantal recensie-exemplaren gekregen en een boek zelf gekocht. Lees je mee?

Dit zijn twee boeken waar ik enorm naar uitkeek dit najaar en ik had het geluk dat ik van beide een recensie-exemplaar mocht ontvangen. Ik heb ze beide inmiddels gelezen en de recensies verschijnen van beide boeken komende week online. De kerstmis vriendenclub vond ik wat tegenvallen, maar Kinderen krijgen is optioneel was alles wat ik ervan verwachtte en meer. Ik heb me nog nooit zo gehoord en gezien voelt in een boek. Echt, lees het!

En deze twee boeken kreeg ik als verrassing opgestuurd! Altijd leuk natuurlijk, maar helaas heb er ik tot nu toe nog geen tijd voor gehad. Woorden van glas leg ik waarschijnlijk op mijn TBR voor januari, want daar heb ik hele goede verhalen over gehoord. Murtagh is het vijfde deel in een serie waar ik nog nooit iets van heb gelezen. Nu heb ik gehoord dat je ‘m prima op zichzelf kunt lezen, maar ik vraag me af of het iets voor mij gaat zijn. Wie weet geef ik ‘m volgend jaar een kans?

En ik kocht deze al in oktober, maar hij kwam pas in november binnen. Eerlijk gezegd kocht ik ‘m vooral om aan gratis verzending te komen, maar ik vond het eerste deel erg tof, dus deze hoop ik ook begin 2024 te lezen.

Vijf nieuwe boeken, das toch netjes!? Twee heb ik al gelezen en die andere drie belanden op mijn TBR voor 2024, helemaal leuk!

Welke boeken heb jij in november toegevoegd aan jouw kast?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.