GROOT NIEUWS! WIJ GAAN…

OP WERELDREIS! Het hoge woord is eruit, want wij gaan (voor bijna vier maanden) op wereldreis! We zijn hier al jaren (ja, echt jaren) mee bezig en het is nu bijna zover! In dit artikel vertel ik je er alles over!

Zoals je waarschijnlijk wel weet zijn wij dol op reizen. Ik heb natuurlijk niet voor niets een reisblog en ik heb natuurlijk jaren al mijn ervaringen en tips hier op Favoritez gedeeld. Ongeveer vier jaar geleden kregen wij het idee om voor een langere tijd op reis te gaan. Niet voor een half jaar of jaar, want daar zijn we niet echt de types voor. Maar wel voor wat langer dan bijvoorbeeld drie of vier weken, zodat je wat meer bestemmingen achter elkaar kunt bezoeken én om te ervaren hoe het is om echt langer van huis te zijn.

Eigenlijk was het plan om in het tweede kwartaal van 2022 te vertrekken, maar door corona werd dit een jaartje uitgesteld. En nu is het bijna zover, want begin april gaan we dan echt weg!

We gaan voor bijna vier maanden op reis en het is letterlijk een wereldreis, want we gaan de hele wereld rond. Zo bezoeken we o.a. de VS (op meerdere plekken), Japan, Singapore en Turkije. We maken letterlijk een rondje en we komen eind juli weer terug.

Het is geen standaard wereldreis die veel mensen maken. Zo hebben wij van tevoren echt alles al geboekt, zoals hotels en vliegtickets. Dit werkt voor ons het beste en zo kunnen we ons ook het beste voorbereiden. Want bijvoorbeeld enkel de eerste vlucht en de eerste paar nachten boeken zou voor ons een drama betekenen, want dan komen we nooit verder, ha!

Uiteraard wil ik onze reis zoveel mogelijk online vastleggen en delen. Ik weet nog niet exact hoe, maar ik zal in ieder geval via Who’s Watching Mango regelmatig reisupdates en tips delen over de bestemmingen waar we zijn (geweest). Ook zal ik via Instagram (@whoswatchingmango) ook onze reis delen. Misschien niet dagelijks, maar wel regelmatig, zodat je een beetje op de hoogte kunt blijven en een beetje kunt meereizen, mocht je dat leuk vinden.

Voor Favoritez betekent dat ook dat er hier wat minder artikelen online zal komen. Ik weet natuurlijk niet precies hoeveel tijd ik ga hebben voor blogjes etc, maar ik ben in ieder geval van plan om je regelmatig op de hoogte te houden van de boeken die ik lees, recensies en andere boek gerelateerde artikeltjes.

Dus, dan ben je nu op de hoogte! Ik vind het heel erg leuk om dit eindelijk hier te delen, zodat ik er ook echt over kan praten, haha!

Zou jij op wereldreis willen? En is er iets wat je wilt weten over onze reis?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Wat gaaf! Het lijkt mij erg tof om ook eens op wereldreis te gaan. Ik zou dan denk ik ook voor een maand of 3/4 gaan. Naar Australië, Nieuw-Zeeland en een stukje Azië. Of juist naar Amerika, Canada en Mexico. Wie weet, misschien ooit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.