Verlangen – Kristen Callihan

New adult blijft een van mijn favoriete genres en als je denkt aan new adult, dan kom je op de Nederlandse markt al snel bij Love Books (voorheen Volt Romance). De boeken van Kristen Callihan zijn daar onder andere favoriet, dus het nieuwe – derde – deel wilde ik uiteraard ook lezen. Ik leende het boek bij de bibliotheek en je leest vandaag mijn recensie.

Ethan Dexter is een van de sterspelers van de NFL. Hij ziet er met zijn tattoeages, gespierde lijf en volle baard uit als een rockster. Er gaan geruchten rond dat de knappe Dex nog maagd zou zijn, ondanks dat hij kan elke vrouw op aarde kan krijgen. Maar er is maar één vrouw die hij wil. Enige probleem? Ze is het schoonzusje van zijn beste vriend.
Fiona Mackenzie heeft volop genoten van haar leven als vrijgezel, maar ze is inmiddels wel toe aan een relatie. Ze vindt Dex ontzettend aantrekkelijk en leuk, maar ziet het leven als vriendin van een profsporter niet zitten. Om het nog maar niet te hebben over het feit dat ze aan andere kanten van het land wonen. Fiona is te bang dat ze met een gebroken hart achter zal blijven.
Maar kunnen ze nog wel zonder elkaar?

Ik kon me niet zo heel veel herinneren van de voorgaande delen en de personages die daarin centraal stond. Ik weet dat ik de boeken erg leuk vond, maar dat was het ook wel weer zo’n beetje. Maar wat waren Dex en Fiona leuk samen! Ik vond het zeker een geslaagd deel en vind het ergens wel jammer dat het boek niet in de kast staat haha.. (Misschien ooit?)

New adult is natuurlijk een genre waarbij steamyness een rol speelt. Ik hou daarvan, maar het moet wel goed op papier staan. Gelukkig weer Kristen Callihan waar ze het over heeft, want de seksscènes zijn heel goed gedoseerd. Ze voegen echt iets toe aan het verhaal. De invalshoek van de compleet onervaren Dex is tof en goed uitgewerkt. Ik hou sowieso wel van zo’n trope (zijn er helaas niet zoveel van) en als zoiets dan goed is uitgewerkt ben ik helemaal happy haha.

Daarnaast heeft de auteur ook een aantal belangrijke en mooie thema’s subtiel in het verhaal verwerkt. Zo krijg je toch een beetje een serieuze noot, zonder dat de luchtigheid van een fijne NA verdwijnt. Want dat is dit boek gewoon, een enorm fijne NA waar je heerlijk doorheen vliegt en die je de rest van de wereld even laat vergeten. Ook niet verkeerd toch?

Yes, ik ben fan. Ik heb echt genoten en vind het stiekem wel een beetje jammer dat ik het boek via de bibliotheek heb geleend haha. Als je de andere boeken van Callihan hebt gelezen, dan wil je dit boek echt lezen!

Wat is jouw favoriete NA boek?

Liefs
Marleen

Titel: Verlangen ♥ Auteur: Kristen Callihan ♥ Uitgeverij: Volt
Aantal pagina’s: 334 ♥ ISBN: 9789021426785 ♥ Waardering: ****,5

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.