Boekenbuit december 2021

Wauw, wat een prachtige boekenbuit van december. Ik kocht een paar boeken, ik kreeg een paar boeken en er zitten wat mooie recensie-exemplaren tussen. Lekker divers en ik ben er zo blij mee! Lees je mee?


Begin december ontving ik van Blossom Books Trots en vooroordeel, de prachtige wereldklassieker, verteld door de enige echte Lisette Jonkman. Ik kon mezelf niet inhouden en begon direct en wauw! Mijn recensie lees je hier, maar koop deze alsjeblieft als cadeautje voor jezelf! You won’t regret it!

Begin december lag ook de vertaling van Bringing Down the Duke van Evie Dunmore op de mat. Xander Uitgevers vertaalde dit te heerlijke boek en geloof me, De hertog op zijn knieën wil je lezen!

Vlak voor de vakantie ontving ik het nieuwste boek van Dani Atkins. Het lukte nog om het boek snel voor de vakantie uit te elzen en mijn recensie lees je nu online!

Van Blossom Books ontving ik het derde deel in de Een vloek zo eenzaam serie. Aangezien het boek tijdens onze vakantie binnenkwam, kan ik ‘m nu pas lezen, maar mijn recensie verschijnt uiteraard snel online.

Als een soort Sinterklaascadeautje kreeg ik Koffie! van mijn ouders. Het is een gids met 182 hotspots in Nederland en België waar ze de lekkerste koffie schenken. Let’s go!

Ik bestelde Een steekje los, een nieuw boek in de Hoofdzaken-serie van Blossom Books via Marktplaats. Hiernaar was ik heel erg benieuwd, dus blij dat ik ‘m voor een leuk prijsje kon kopen.

Tijdens een heerlijk dagje Zwolle met Janneke verscheen The Matzah Ball op mijn radar. Ik kocht het boek die dag niet (klein beetje spijt van), maar toen ‘ie voor €6,- via Amazon te koop was, kon ik mezelf niet inhouden. Helaas viel het boek een klein beetje tegen, maar die heb je er ook tussen zitten!

En opeens werd ik halverwege december verrast door lieve Janneke! We hadden eigenlijk begin december afgesproken voor een date en om mijn verjaardag nog een beetje te vieren, maar dat ging helaas niet door. Ze verraste mij met een lief pakketje met twee boeken, een te lief kaartje en een prachtige boekenlegger. De boeken die ik kreeg zijn Jij mag alles zijn van Griet op de Beeck en Agnes Grey van Anne Brontë. Dankjewel lieve Janneke!

Tijd voor een nieuwe klassieker! Ik bestelde de Engelse versie van Robinson Crusoe, die ga ik samen met Janneke lezen in het nieuwe jaar.

De prachtige limited edition van Bloed, het vervolg op Water mocht natuurlijk niet ontbreken. Aangezien ik niet naast het net wilde vissen met deze limited edition, bestelde ik deze al, ondanks dat ‘ie onze vakantie zou verschijnen. Altijd fijn dat je het boek dan bij je ouders kan laten komen, haha! Ook van dit boek verschijnt de recensie snel online!

Een tijdje geleden mocht ik een boek uitzoeken van mijn ouders als bedankje en ik koos voor het tweede boek van Aristoteles en Dante en ook dat boek verscheen in onze vakantie. Zo benieuwd naar, dankjewel lieve papa en mama!

Welk boek heb jij in december toegevoegd?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.