25 toffe kerstfilms op Netflix

Een tijdje geleden vroeg ik jullie om een bijdrage aan de blogmarathon en veel van jullie vroegen om een lijstje met leuke kerstfilms op Netflix. Nou stond dit artikel sowieso op mijn lijst om te schrijven, maar hij is toch wat langer geworden dan ik had verwacht! Met deze films kom je deze decembermaand absoluut door!

🎄 Holidate – De acteurs zijn tof en door de andere feestdagen is het geen op en top kerstfilm. Ook de sarcasme kon ik wel waarderen. Aanradertje wel!

🎄 My Christmas Inn – Deze staat nog op mijn to watch list, dus ik ben heel benieuwd!

🎄 The Holiday– Dit is al jaren een van mijn favoriete kerstfilms en ik kijk ‘m veel te weinig. Geen excuus meer, sinds ‘ie op Netflix staat!

🎄 Christmas Wonderland – Ook deze heb ik nog niet gezien, maar ik ben heel benieuwd!

🎄 Christmas Inheritance– Een beetje een cliché, maar daarom niet minder leuk. Kleine dorpjes doen het altijd goed, toch?

🎄 The Princess Switch– Ik vind dit toch wel een van de leukste kerstfilms die er zijn hoor. Grappig, romantisch en een ultieme kerstsfeer. En ik ben niet de enige die ‘m leuk vindt, want er is een deel 2 sinds dit jaar!

🎄 The Princess Switch #2 – Switch Again!– Heb je genoten van het eerste deel? Dan moet je deze natuurlijk ook kijken!

🎄 A Christmas Prince– Is er iets romantischer dan een kerstprins? Nee toch? Vind ik ook niet. Daarom kun je helemaal los met deze film!

🎄 A Christmas Prince #2– En deel 2!

🎄 A christmas Prince #3– En wauw, ook deel 3! 😉

🎄 Holiday Rush – Ook nog niet gezien, maar volgens mij de perfecte film om met het hele gezin te kijken!

🎄 Let It Snow– Niet mijn meest favoriete kerstfilm, maar zeker vermakelijk en natuurlijk gebaseerd op een YA roman van drie auteurs!

🎄 Operation Christmas Drop– Het idee is heel tof (ook gebaseerd op een waargebeurd verhaal en wie wil er nu niet een keer kerst vieren op een tropisch eiland, maar verder was het wel een van de minste kerstfilms die ik ooit heb gezien haha.

🎄 Dash & Lily– Oké, oké, dit is geen film, maar een mini-serie van 8 afleveringen van ca 25 minuten. Deze serie is te leuk en te lief, dus mag niet ontbreken in deze lijst!

🎄 The Christmas Chronicles– Dit is wat mij betreft een van de leukste en mooiste kerstfilms die er de afgelopen jaar is verschenen. Ik heb ‘m inmiddels al drie keer gezien en waarschijnlijk ga ik ‘m deze maand gewoon nog een keer kijken. Als excuus om me voor te bereiden om het vervolg, niet dat we een excuus nodig hebben, toch?

🎄 The Christmas Chronicles #2– Je leest het goed, er is een vervolg op de prachtige film The Christmas Chronicles,houden we van!

🎄 Christmas Made to Order– Oké, dit is eigenlijk wel een van de slechtste kerstfilms die ik ooit heb gezien. En niet op de goeie manier slecht, zeg maar. Het acteerwerk is zo ongemakkelijk, niet heel tof om naar te kijken haha. Dan staan er echt wel betere films op Netflix!

🎄 The Knight before Christmas– Niet eentje die bovenaan je lijstje moet staan, maar leuk is ‘ie wel. Een beetje fout, maar wel met een knappe vent, dus geen straf!

🎄 Office Christmas Party– Deze vind ik niet heel denderend, maar ik heb ook enthousiaste reacties gelezen, dus wie weet vind jij deze wel tof!

🎄 A Princess for Christmas– Oké, ik geef toe dat ik deze film in eerste instantie alleen heb opgezet voor Sam Heughan, maar hij is ook echt wel vermakelijk!

🎄 A Cinderella Story: Christmas Wish – Ik ben dol op versies van het Assepoester verhaal, dus deze moet ik gewoon zien, toch?

🎄 Holiday in the Wild– Dit is ook een favoriet van vorig jaar. Het doet me enorm verlangen naar Zuid-Afrika, maar het is een hele bijzondere film met olifantjes (o en Rob Lowe).

🎄 Klaus – Deze is ook zo lief en mooi! Het is een animatiefilm, maar met een hele mooie boodschap!

🎄 The Polar Express – Een oudje (uit 2004) en het is al jaren geleden dat ik deze heb gezien, maar ik heb gelijk weer zin om ‘m opnieuw te kijken!

🎄 Jingle Jangle – Deze film deed me heel erg denken aanThe Greatest Showmanmaar dan met een flinke dosis kerst. Hoewel deze film niet kan tippen aan de The Greatest Showman, is het een vermakelijke en hartverwarmende kerstfilm voor het hele gezin.

Mocht je nog niet genoeg hebben aan bovenstaande films (kan ik inkomen), dan staatn de volgende films nog op Prime en Videoland!

Videoland*: Love Actually | The Sweetest Christmas | Christmas under the Stars | Christmas Next Door | Hope at Christmas | Christmas at the Plaza | Christmas Joy

Prime Video: Last Christmas

Wat is jouw favoriete kerstfilm?

Liefs,
Marleen

* De meeste films op Videoland hebben een hoog Hallmark gehalte!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.