Boekenbuit december 2020

December was een mega boekenbuit, waarschijnlijk de grootste van het hele jaar. Ik kocht zelf een aantal boeken, kreeg een aantal boeken voor kerst, maar mijn grote boekenbuit is vooral te danken aan de mega koffer van LS Amsterdam. Dankzij deze fantastische prijs voegde ik 16 nieuwe LS boeken toe! Lees snel verder over de rest van mijn boekenbuit!

Eind november was het natuurlijk Black Friday en hoewel ik van plan was om niets te bestellen (gelooft iemand dat eigenlijk nog?) heb ik toch een bestelling geplaatst bij Voordeelboekenonline. Ze hadden namelijk een enorme actie met 50% op alles. Ik bestelde in totaal vijf boeken, waarvan er eentje helaas niet binnenkwam. Eén boek was een cadeautje voor Kerst en de andere drie boeken waren voor mij! Ik bestelde Vrees en wraakvan Tomi Adeyemi, want ik las in september Bloed en beendereneingelijk en die vond ik erg tof dus ik wilde Vrees en Wraak ook snel lezen. Eat like a localNew Yorkstond al jaren op mijn verlanglijstje en voor €4,- kon ik ‘m niet laten liggen. En als laatste Het grote kookmutsjes kook- en bakboek. Ik heb veel goede verhalen over deze gehoord, dus let’s bake!

Ik kocht op de laatste dag voor de lockdown De zeven echtgenoten van Evelyn Hugo van Taylor Jenkins Reid. Zo benieuwd naar!

In november was ik bij het online Zin in Feelgood event, georganiseerd door LS Amsterdam. Tijdens dit event was er een quiz en guess what, die won ik! De prijs was een fantastische koffer gevuld met boeken. Deze koffer kwam in december binnen en was gevuld met 23 boeken! Zo’n gave prijs! Wat ik vooral heel bijzonder vond is dat ik van die 23 boeken slechts 3 boeken al in de kast had staan. Voor die boeken ga ik een mooi, nieuw huisje zoeken. Drie andere boeken krijgen ook een huisje bij een vriendin en de rest krijgt allemaal een plekje in de kast. Ik ga niet alle titels opnoemen, want je kunt ze hierboven zien! 😉

Voor kerst had ik drie boeken op mijn verlanglijstje staan en ik heb die alledrie gekregen! Van Vin kreeg ik het Guilty Pleasures Kookboek van OhMyFoodness, bij mijn schoonouders lag Overtuiging onder de boom en van mijn ouders kreeg ik Verstand en gevoel. Lekker veel klassiekers lezen met Janneke! Als kerstpakket koos ik een boekje over Barcelona, hopelijk kunnen we ‘m dit jaar gebruiken!

Welke boeken heb jij in december toegevoegd aan je kast?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Wauw wat een fijne haul! Alvast heel veel leesplezier en niet te vergeten bak-, kook- en smulplezier!

    In december is er hier niets toegevoegd qua boeken, mijn vriend heeft wel wat bordspellen gekocht <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.