Op slag verliefd – Meghan Quinn

Mocht je het nog niet weten, ik ben een beetje verslaafd aan de new adults van Uitgeverij Volt. Ze krijgen het bijna altijd voor elkaar om de leukste NA-auteurs naar Nederland te vertalen en er zijn weinig boeken die ik tot nu toe heb gelezen die ik echt vond tegenvallen. Meghan Quinn was een nieuwe auteur voor mij, maar waar ik uiteraard erg benieuwd naar was. Ik bestelde haar eerste boek en dook er vol enthousiasme in. Vandaag lees je wat ik ervan vind!

Knox Gentry is een van de populairste baseballspelers van het universiteitsteam. Wanneer hij Emory Ealson ontmoet is hij gelijk helemaal weg van haar. Ze is mooi, slim, en ontzettend grappig. Maar Emory houdt Knox op afstand. Haar vorige vriendje heeft haar heel diep gekwetst, en ze zit niet te wachten op een nieuwe relatie. Ze wil liever gewoon vrienden zijn met Knox, al verklaren haar vriendinnen haar voor gek.

Ik heb er denk ik een nieuwe favoriete auteur bij! Want o my, wat heeft Meghan Quinn een fantastische schrijfstijl! De humor die dit boek bevat is ongelofelijk on point. Ik moest in de proloog al veel moeite doen om niet in lachen uit te barsten en ik heb gedurende het hele boek echt regelmatig hardop gelachen. De stijl is speels, grappig en enorm steamy en daar hou ik zo van. Maar ondanks dat er een hoge steamy gehalte in het boek zit, zitten er niet enorm veel echte seksscènes in het boek. Daarom is dit boek ook echt een mega aanrader als je niet zo van de steamy scènes bent. De chemie en aantrekkingskracht tussen Emory en Knox klopt gewoon als een bus.

Wat ik ook enorm fijn vond is dat Knox gewoon echt heel lief is. Hij komt er voor uit dat hij Emory gewoon heel erg leuk vindt. Hij bespreekt dit met zijn vrienden en zijn vrienden pesten hem hier niet mee, wat je vaak ziet in dergelijke sport romances, maar helpen hem bij het maken van de beste keuzes. Knox doet zich daarmee ook niet beter voor dan hij is en doet zich ook niet stoerder voor. Het is een fantastische (helaas fictieve) vent met een klein hartje die compleet valt voor de leuke Emory en dat verhaal is hartverwarmend om te lezen.

O dat einde heeft me echt een beetje gebroken. Het einde is anders dan anders, maar past ook perfect bij het boek. Het boek is een standalone en eindigt gelukkig uiteindelijk heel erg mooi, maar mijn hart brak echt een beetje in de laatste 40 pagina’s. De auteur weet een heel fijn, maar voor realitisch einde aan het verhaal van Knox en Emory te geven en zorgde ervoor dat ik echt gelijk een nieuw boek van Meghan Quinn wil! Gelukkig verschijnt Van slag deze week!

Ik denk dat ik een nieuwe favoriete auteur heb als het gaat om NA-romances! Wat enorm fijn dat Volt deze auteur naar Nederland heeft gehaald. Met humor, de leukste personages en een fijne dosis steamyness is dit gewoon een hartverwarmend verhaal dat je wilt lezen!

Heb jij dit boek al gelezen?

Liefs,
Marleen

Titel: Op slag verliefd ♥ Auteur: Meghan Quinn ♥ Uitgeverij: Volt
Aantal pagina’s: 349 ♥ ISBN: 9789021422046 ♥ Waardering: ****,5

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.