Sla je slag – Meghan Quinn

Eerder heb ik enorm genoten van Op slag verliefd en Van slag. Niet zo gek dus dat ik heel erg uitkeek naar het derde deel in deze serie van Meghan Quinn. Ik kocht een exemplaar in Nijmegen tijdens een dagje met Jennifer en ik begon vrijwel direct. Je leest vandaag of ik net zo heb genoten als van de twee voorgaande delen! Lees je mee?

Dottie Domico had in haar studententijd een flinke crush op de knappe en populaire baseballspeler Jason Orson. Ze was alleen altijd te verlegen om hem aan te spreken. Inmiddels is Dottie afgestudeerd en heeft ze een succesvolle carrière. Door een miscommunicatie met haar assistent wordt Dottie per ongeluk ingeschreven voor een online veiling voor het goede doel. Wat er te winnen valt? Een date met Jason Orson.

Jason Orson snapt er niets van als hij hoort dat ene Dottie Domico ontzettend veel geld heeft gedoneerd voor een date met hem, maar die date vervolgens afzegt. Er moet wel sprake zijn van een misverstand. Hij gaat langs op Dotties werk in de hoop erachter te komen waarom ze hem probeert te ontlopen. Kan hij de gesloten Dottie zover krijgen zich een keer van haar kwetsbare kant te laten zien?

Ik ben een beetje teleurgesteld. En daar baal ik echt van. Ik vond de eerste twee delen echt heel erg fijn en Meghan Quinn is echt een favoriete auteur geworden, maar ik voelde ‘m niet. Ik miste in het grootste gedeelte de chemie tussen de hoofdpersonen. Waar de aantrekkingskracht tussen de hoofdpersonen in de voorgaande delen echt ongelofelijk on point is, was het hier ver te zoeken. Ik vond ze de helft van de tijd niet eens echt leuk samen.

Daarnaast vond ik Jason ook een aparte. Hij is – meestal – best een schatje en vooral gevoelig. Daar is absoluut niets mis mee, want we kunnen best wel wat meer gevoelige mannelijke personages gebruiken in romance boeken, maar de uitwerking was iets minder. Hij is op sommige momenten zo raar en bizar dat ik het niet meer geloofde. Hoe graag ik ook verliefd wilde worden op deze vent.

Ik heb ook een beetje tegen de vertaling zitten hikken, hoewel ik twijfel of het aan de vertaling ligt. De andere delen zijn door dezelfde persoon vertaald, maar ik heb echt meerdere keren met mijn ogen gerold om bepaalde woordkeuzes. Het zorgde er ook voor dat het boek vrij plat werd en dat was helemaal niet nodig. De steamy scènes zijn namelijk wel erg goed en goed gedoseerd. Maar juist de momenten die niet tijdens seks afspeelden voelden heel erg grof.

Het lijkt nu net een beetje alsof ik dit boek echt heel slecht vond, maar dat is helemaal niet zo. Hij was alleen niet zo leuk als ik had verwacht en vooral had gehoopt. Ik heb hier iets meer kanttekeningen bijgeplaatst, maar alsnog vond ik het wel een fijne read én heb ik absoluut zin in het vierde deel!

Welk boek heeft jij het laatst teleurgesteld?

Liefs,
Marleen

Titel: Sla je slag ♥ Auteur: Meghan Quinn ♥ Uitgeverij: Volt
Aantal pagina’s: 382 ♥ ISBN: 9789021422084 ♥ Waardering: ***

Lees hier mijn recensies van de andere delen in deze serie:
Op slag verliefd
Van slag

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.