Van slag – Meghan Quinn

Eind vorig jaar las ik Op slag verliefd van Meghan Quinn en ik had er gelijk een favoriete auteur bij. De schrijfstijl, de humor, de chemie, alles klopte. Ik was dan ook heel erg nieuwsgierig naar haar nieuwe boek dat in januari bij Volt verscheen. Volt verraste mij met een exemplaar, aangezien mijn quote in het boek stond. Hoe tof? Vandaag lees je mijn recensie!

Laat me je eens een vraag stellen:

Als iemand aast op jouw plek in het team en je toevallig geblesseerd raakt tijdens de training, geloof jij dan dat dat per ongeluk gebeurd is? Op de campus geloven ze in elk geval niet in toeval.

Die blessure heeft me alles gekost: mijn startpositie, een jaar van m’n studie en m’n plek in het team. Nu zit ik in mijn examenjaar, probeer m’n draai weer te vinden, en bots in de kantine uitgerekend op tegen een nerveus, trillerig meisje met sproeten. Ze noemen Milly Potter de ‘Baseball Whisperer’, de ‘Honkenkoningin’, het ‘Wijze orakel’. Ze gelooft in baseball, ze ádemt het. Maar niemand weet wie ze echt is, en dat wil ze graag zo houden.

Eén ongelukje in de rij voor de panini’s, één miscommunicatie bij de halters in de sportschool en duizenden mislukte excuses later ben ik erachter: Milly Potter wil nooit meer met me praten, hoe gespierd mijn onderarmen ook zijn… Of wordt ze ooit toch meer dan mijn goede baseball-fee?

O my god, Meghan Quinn did it again, ik heb zo enorm genoten. Ik kon niet stoppen met lezen en heb ‘m daarom in bijna één zit uitgelezen. De auteur weet echt hoe ze ijzersterke steamyness op papier moet zetten. De chemie tussen de personages spat wederom van het verhaal en de aantrekkingskracht tussen die twee is zo ongelofelijk opwindend. Geloof me, dit wil je gewoon zelf ervaren.

Deze serie van Meghan Quinn draait om honkbal en dit boek nog net iets meer. Ik heb zelden een boek gelezen die zoveel om sport draait, maar dit past zo bij het boek. De liefde die zowel Carson als Milly voor de sport hebben is zo sterk en mooi neergezet. Die liefde voor de sport brengt hen samen en zorgde erbij in ieder geval voor dat ik honkbal wilde kijken. Terwijl ik zelf helemaal niets met sport heb, kun je nagaan.

En OMG, hoe stoer en badass is Milly? Zij is mijn nieuwe fictieve girl crush. Ze is lief, een tikkie verlegen, maar zo stoer! We hebben allemaal een beetje Milly in onszelf nodig. Carson vond ik een schatje, maar Milly is mijn favoriet. Ze deed me een beetje denken aan Hannah uit De dealvan Elle Kenney, ook al zo’n badass. Echt, love it. Give me more!

Ik heb wederom echt mega genoten van een boek van Meghan Quinn. Ik heb meer van dit soort boeken nodig in mijn leven. Ik kan niet wachten op het volgende boek (verschijnt in mei). Tot dan geniet ik nog heel erg lang van Milly en Carson.

Staat dit boek al op jouw TBR?

Liefs,
Marleen

Titel: Van slag ♥ Auteur: Meghan Quinn ♥ Uitgeverij: Volt
Aantal pagina’s: 382 ♥ ISBN: 9789021422060 ♥ Waardering: *****
Ik heb dit boek ontvangen als recensie-exemplaar, dankjewel Volt!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.