Voor altijd gelukkig – Marie Force

Een nieuwe serie waarvan (een aantal) delen al een tijdje in de winkel liggen en die je dan tof vindt, is een fijn gevoel. Dat gevoel kreeg ik toen ik bijna een jaar geleden Voor altijd gezien van Marie Force las. Ik moest een tijdje wachten op deel 2, maar gelukkig kon ik dankzij uitgeverij Boekerij de serie snel afsluiten. Vandaag lees je mijn mening van de afsluiter van de Quantum-reeks van Marie Force. Lees je mee? 

Sinds ze letterlijk tegen hem op botste tijdens een wandeling is Natalie oneindig diep, gepassioneerd verliefd op Flynn. Het maakt niet uit dat ze eigenlijk niet in elkaars league zijn; ze wil hem aanraken, liefhebben, alles met hem delen. Tot hij zijn grootste geheim aan haar onthulde en ze erachter kwam dat ze ver over haar eigen grenzen heen moest gaan om zijn ware verlangens te vervullen…

Flynn wou dat hij zijn mond had gehouden. Zijn onthulling heeft Natalie geschokt, en nu is hij haar kwijt. Hij denkt de hele dag aan haar met een allesverterend verlangen, maar hij gaat ervan uit dat ze niets meer van hem wil weten. Toch komt ze terug, tot zijn verbazing; zij blijkt net zomin zonder hem te kunnen als hij zonder haar. Al snel springen de vonken er weer af, maar is Natalie echt bereid te accepteren wat Flynn diep in zijn hart wil?

Dit is een recensie van het derde deel in de Quantum-serieDeze recensie kan daarom spoilers bevatten van eerdere delen.

Zoals je in mijn recensie van het tweede deel kon lezen was mijn liefde voor Natalie en Flynn en hun relatie een beetje gedoofd. Ik vond het vooral onrealistisch en ik ergerde me meerdere malen aan het feit dat Flynn zich compleet afschreef om het Natalie zo prettig mogelijk te maken. Ja, ze heeft veel meegemaakt, maar ze is geen breekbaar kopje. Gelukkig heeft Marie Force de liefde tussen die twee in het derde en laatste deel stukken beter neergezet. Flynn accepteert hoe hij is en ook Natalie doet er alles aan om zijn lifestyle te accepteren.

De serie blijft natuurlijk een erotische roman en Marie Force weet als de beste hoe ze steamy scènes moet schrijven. De seksuele spanning spat van het verhaal en ondanks dat Natalie geen weet heeft van de lifestyle van Flynn is het geen enkel moment gênant. Juist de speelse manier van nieuwe dingen ontdekken waren grote pluspunten aan dit boek. I love it! 

Zoals een goed einde betaamt heeft Marie Force alle puntjes op de i gezet en de serie heerlijk afgesloten. Alle problemen zijn de wereld uit, maar voordat dat gebeurt moeten Flynn en Natalie eerst wat hobbels overleven. Gelukkig voelden deze gebeurtenissen niet geforceerd aan en sla je het boek na afloop met een glimlach dicht.

De voor altijd-trilogie van Marie Force is een heerlijke erotische serie en echt helemaal perfect voor tussendoor. De relaties en gebeurtenissen zijn niet altijd geloofwaardig, maar ach, wat geeft dat? Dit is absoluut een aanrader voor de fans van Maya Banks, Sylvia Day en Jennifer Probst!

Lees jij graag erotische romans?

Liefs,
Marleen

Titel: Voor altijd gelukkig ♥ Auteur: Marie Force ♥ Uitgeverij: Boekerij
Aantal pagina’s: 320 ♥ ISBN: 9789022576823 ♥ Waardering: ****
Ik wil uitgeverij Boekerij bedanken voor het recensie-exemplaar. 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.