Voor altijd geliefd – Marie Force

Je wilt niet weten hoe lang ik heb moeten wachten op dit boek, ha! Het eerste deel, Voor altijd… gezien, vond ik fantastisch en kon niet wachten toen ik het vervolg mocht lezen. Het boek verscheen in november, maar helaas duurde het heel erg lang voordat ik verder kon gaan in het verhaal van Flynn en Nathalie. Uiteindelijk ontving ik eind maart mijn langverwachte exemplaar. Vandaag vertel ik je of ik het vervolg net zo leuk vind. 

De jonge onderwijzeres Natalie Bryant heeft na een nare ervaring gezworen zich nooit meer zomaar aan een man te geven. De wereldberoemde filmster Flynn Godfrey gelooft na een mislukt huwelijk juist alleen nog maar in vrijblijvende liefde. Tot ze tegen elkaar op botsen in het park en er een liefde opvlamt die al hun overtuigingen op hun grondvesten doet schudden… Vanaf hun eerste ontmoeting was Flynn al gefascineerd door Natalie. Hij heeft zich aangepast aan haar diepste verlangens en zichzelf veranderd in de man die zij nodig heeft. Maar hij heeft ook een duistere, ruwe kant. Om haar de echte, romantische liefde te kunnen geven die ze zo verdient, moet hij die onderdrukken. En al wil hij dat offer graag brengen voor Natalie, het is de vraag of hij het volhoudt…

Zoals gezegd, ik heb gigantisch lang gewacht op dit vervolg en daardoor waren mijn verwachtingen behoorlijk gestegen denk ik. Misschien heb ik zelfs wel te lang gewacht, want het boek viel helaas een beetje tegen. In het eerste deel hield ik echt van Nathalie en Flynn maar in het vervolg wisten ze mij niet te pakken, helaas. Ik ergerde me regelmatig en vond het heel jammer dat mijn liefde zichtbaar minderde tijdens het lezen.

Flynn heeft een duistere kant (en als je een heel klein beetje bekend bent in dit genre weet je wat voor dingen hij in zijn vrije tijd doet) en die wil hij indrukken omdat hij teveel van Nathalie houdt. In het begin had ik hier veel moeite mee want je kunt niet zomaar zo’n wezenlijk deel van jezelf verloochenen, lijkt me. Toch vond ik dat hij hier wel weer heel geloofwaardig mee omgaat. Tijdens het lezen merkte ik echt dat hij wilde veranderen voor Nathalie, maar dat hij hier misschien wel moeite mee zou kunnen hebben. Zijn twijfels waren een van de meeste geloofwaardige aspecten van het verhaal en vond ik heel fijn om te lezen.

Daar tegenover was Nathalie minder geloofwaardig. Op sommige momenten was ze het bange vogeltje dat getraumatiseerd is en op andere momenten was ze een enorme seksbom. Ik snap dat in the heat of the moment veel kan gebeuren, maar haar karakter was in dit deel behoorlijk wispelturig en dat vond ik jammer. Het was echt te overdreven en dit deed af aan mijn leesplezier. Desondanks was Nathalie wel een lieverd die je wel alle liefde van de wereld gunt.

Marie Force weet hoe je een boek moet eindigen, want wederom was dit een verschrikkelijk einde. Ik sloeg het boek dicht en wilde het wel uit het raam gooien (niet gedaan trouwens, want de cover is te mooi). Het eindigt met een enorme cliffhanger en doet je gelijk verlangen naar het laatste deel. Het is wel een beetje cliché (hello, Fifty Shades of Grey), maar dat is vergeven. Is het al juni?

Na Voor altijd gezien waren mijn verwachtingen voor het vervolg enorm hoog. Helaas zijn deze niet helemaal waar gemaakt, maar toch heb ik genoten van een heerlijke roman. Op naar het laatste deel!

Lees jij wel eens erotische fictie?

Liefs,
Marleen

Titel: Voor altijd geliefd ♥ Auteur: Marie Force ♥ Uitgever: Boekerij
Aantal pagina’s: 336 ♥ ISBN: 9789022576816 ♥ Waardering: ****

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.