Voor altijd… gezien – Marie Force

Een van mijn favoriete genres is feelgood. Ik heb altijd wel behoefte aan een nieuw boek in dat genre en ik maak altijd een klein blij dansje als ik een nieuw boek ontdek. Zo ontdekte ik twee weken geleden dat bij Boekerij alweer een tweede boek van Marie Force verscheen en ik had nog nooit het eerste deel gelezen. Wat zeg ik? Ik had er eigenlijk nog nooit van gehoord. Volgens de uitgeverij is deze serie ‘zo verslavend als After, zo leuk als Jennifer Probst en zo romantisch als Jessica Clare’. Ik heb volgens mij alle boeken van deze auteurs gelezen dus de boeken van Marie Force mogen niet ontbreken! Lees je mee wat ik van het eerste deel vond? 

Na een tragische gebeurtenis toen ze vijftien was, heeft het Natalie Bryant jaren gekost om zichzelf opnieuw uit te vinden. Het laat­ ste wat ze verwacht is dat haar leven compleet zal veranderen tijdens een wandelingetje door Greenwich Village. Maar als haar hond Fluff ontsnapt, gaat Natalie achter hem aan en botst zo tegen de wereldberoemde filmster Flynn Godfrey op. Die zojuist werd gebeten door Fluff…

Vanaf hun eerste botsing is Flynn gefascineerd door Natalie. Als hij haar laat gaan zal hij daar de rest van zijn leven spijt van hebben, dat weet hij zeker. Hij is bereid zichzelf te veranderen in de man die zij nodig heeft. Ook al zegt ze dat ze nooit met hem naar bed zal gaan, en wil hij dat respecteren. Maar kan hij zijn lichamelijke verlangens wel onderdrukken en haar de echte, romantische liefde geven die ze zo verdient? En vooral: kan hij zijn geheimen lang genoeg verborgen houden om haar aan zich te kunnen binden?

Toen ik dus ontdekte dat er ergens al die tijd een feelgood-serie op mij lag te wachten, heb ik gelijk het eerste boek besteld. Afgelopen dinsdag bracht de bezorger het boek en aangezien de recensie vandaag al online staat kun je je voorstellen dat ik het boek gelijk heb gelezen. En wat heb ik genoten! Ik was echt toe aan een heerlijke feelgood met toffe personages en waar je lekker bij kunt wegdromen. En. Wat. Is. Dat. Gelukt.

Op zich is het idee achter het boek niet echt baanbrekend. Het standaard verhaal met een meisje dat iets ergs in haar jeugd heeft gemaakt dat een knappe, rijke (en in dit geval beroemde) vent tegen het lijf loopt. Hij heeft geheimen, zij heeft geheimen, maar ze worden verliefd. Niet echt verrassend en vooral ook voorspelbaar. Maar is dat erg? Nee, juist helemaal niet. Je weet wat er gaat gebeuren, maar je kunt toch heerlijk genieten van de leuke personages.

Hoofdpersoon Natalie heeft het een en ander meegemaakt, maar ze doet hier niet al te geheimzinnig over. Je weet niet vanaf de eerste bladzijde wat er zich precies allemaal heeft afgespeeld, maar ze doet ook niet extreem raadselachtig en dat vond ik erg prettig. Ook al vindt ze het lastig om er over te praten, toch laat ze haar Flynn niet helemaal in het duister. En ondanks dat Natalie dus geen fijne jeugd heeft gehad, probeert ze wel een leuke en gezellige meid te zijn. Ze is geen bange muis en heeft regelmatig een te gekke reactie op de flirts van leuke Flynn. I love it! 

Flynn is de rijke, knappe en beroemde acteur in het verhaal. Ik vond hem echter verder helemaal niet echt cliché. Ja, hij is knap en dominant, maar ik vond hem een verfrissend karakter hebben. Vooral zijn humor en zijn zelfspot vond ik echt heerlijk om over te lezen. Daarnaast vond ik Flynn ook erg geloofwaardig. Hij heeft een geheim (en als je wat meer feelgoodverhalen heb gelezen weet je denk ik wel wat zijn geheim zal zijn) en hij zou zijn levensstijl willen opgeven voor Natalie. Dit zou een beetje ongeloofwaardig kunnen zijn, maar hij weet ook dat hij dat nooit zou kunnen. Hij weegt alles goed tegen elkaar af en ondanks dat ik hem op een gegeven moment behoorlijk twijfelachtig vond worden, was het toch fijn om te lezen dat hij niet zomaar een complete karakterwisseling wil ondergaan voor een vrouw die hij net kent.

De voor altijd…-serie is een serie dat perfect past in het straatje met Jennifer Probst en Jessica Clare. Een vleugje erotiek mag dan niet ontbreken en dat is ook precies wat het is: een vleugje. Niet meer en niet minder. Het boek staat niet vol van de steamy seksscènes, maar het is ook geen preuts romannetje. De verhouding is helemaal perfect.

Voor altijd… gezien is een heerlijke feelgood, perfect om even bij weg te dromen. De heerlijke personages, de vleugjes erotiek en de toffe settings bezorgen je heel wat uren leesplezier. Ik kijk nu al uit het naar het tweede deel! ♥

Kende jij de boeken van Marie Force al?

Liefs,
Marleen

Titel: Voor altijd… gezien ♥ Auteur: Marie Force ♥ Uitgeverij: Boekerij
Aantal bladzijdes: 331 ♥ ISBN: 9789402306217 ♥ Waardering: *****

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.