Boekenbuit november

Whiehoe, we zitten nu dus echt bijna in december, mijn favoriete maand van het jaar. Dat betekent dus ook dat november weer voorbij is. De afgelopen maand heb ik weer wat nieuwe boeken gekocht en gekregen en ik laat je vandaag zien welke het allemaal zijn! Kijk je gezellig mee? 

November begon met een kleine boekenruil. Op de blog van Inge zag ik dat zij nog de boeken van The Princess Diaries zocht en ik had deze toevallig nog liggen als omnibus. Ik besloot haar een berichtje te sturen, we raakten aan de praat en zo besloten we een boekenruil te doen. Zij kreeg van mij de omnibus van The Princess Diaries en van haar kreeg ik het boek 2C van Mirjam Mous. Helaas woonden we te ver van elkaar weg, dus moesten we het boek opsturen.img_4089

Ik volg blogger Lisa via verschillende social media kanalen en daar kom ik regelmatig boeken tegen die Lisa bij haar kringloop heeft gekocht. Ik ben dan altijd stomverbaasd dat zij zulke mooie en toffe boeken kan vinden en ik heb dan altijd gelijk de neiging om ook naar mijn plaatselijke kringloop te hollen. Ik word eigenlijk altijd wel teleurgesteld, maar deze keer nam ik twee boekjes en wat tijdschriften mee naar huis. Ik vond het boek En dan nog iets, een boek van Paulien Cornelisse. Haar eerste boek, Taal is zeg maar echt mijn ding, stond al in mijn kast en nu heb ik dus ook het vervolg daarop. Ook nam ik het boek De wereld in 27 vakantiedagen mee. Dit is een reisgids voor werkende mensen met daarin tips hoe je met maar 27 vakantiedagen per jaar en een normaal salaris toch te gekke reizen kunt maken. Helemaal iets voor ons, dus!img_4099

Via Hebban kreeg ik deze maand twee boeken. Eerst ontving ik het boek De Halsketting van Cato Frederiks. Samen met Femke lees ik voor onze page We Love YA dit boek zodat we daarna Cato kunnen interviewen. Ook won ik het November-boek van de 7Days Reading Challenge, Sterrenstof. Mijn recensie verscheen al online!img_4101

In oktober en half november deed ik mee met de #Hartelooscountdown van Blossom Books. In totaal plaatste ik bijna 40 foto’s op Instagram in het teken van het boek Harteloos en Alice in Wonderland. Met al die leuke foto’s won ik het boek Harteloos van Marissa Meyer! Yes, dankjewel Blossom Books! Mooi is ie, hè? En hij is zelfs gesigneerd! fotos-harteloos

Maandag 21 november was ik jarig en ik kreeg natuurlijk boeken (what else?!). Van mijn oma kreeg ik Siren van Kiera Cass en ik kan niet wachten om er in te beginnen. Van mijn tante kreeg ik het kookboek van Lekker & Simpel: 200 hoofdgerechten. Van mijn vriend kreeg ik het nieuwste reisboekje van New York, van Time to momo! Ik kan niet wachten om allerlei leuke hotspots zelf te gaan ontdekken in februari!img_4096

En natuurlijk kocht ik zelf ook nog twee boeken deze maand. Ik had nog twee bonnen van de Bruna liggen dus bestelde ik daar The Jewel en Voor altijd… gezien. Dat laatste boek heb ik al gelezen en de recensie verscheen ook al online. De recensie van The Jewel lees je natuurlijk ook binnenkort hier op Favoritez.img_4093

Ook kocht ik nog drie e-books. Via Bol.com kreeg ik drie keer een kortingscode van €2,50 korting waarmee ik Duizend hoog, Misschien nooit en Het mooiste afscheid heb gekocht. Ik wilde het nieuwste boek van Moon, Duizend hoog, eigenlijk als fysiek exemplaar kopen. Echter kwam ik in de boekwinkel 3 beschadigde exemplaren tegen dus ik was een beetje huiverig hoe het boek eruit zou zien na het lezen, dus vandaar dat ik de digitale versie heb aangeschaft.

Deze maand heb ik dus 11 nieuwe boeken (en dus drie e-books) aan mijn verzameling mogen toevoegen. Valt mee toch? Wat zal december gaan brengen op het gebied van nieuwe boeken? Ik ben benieuwd!

Welke nieuwe boeken heb jij toegevoegd aan jouw kast?

Liefs,
Marleen

 

Misschien vind je dit ook interessant

6 reacties

  1. Wat een mooie boekenbuit! We hebben een paar dezelfde boeken gekocht en ik heb een paar boeken van jouw lijstje op mijn Secret Santa lijstje staan!
    We houden dus van dezelfde soort boeken!

  2. Wow, Harteloos is echt zo dik! Tof dat ie gesigneerd is 🙂 Duizend hoog heb ik zelf wel, onbeschadigd haha, want hij zat in de Celebrate Books box. Dat boek lijkt me echt gaaf!

    1. Ja klopt! Ik ben ook een beetje huiverig om er in te beginnen! Hopelijk om ik er in december halen. Ja Duizend hoog lijkt me ook erg tof, maar ik vond het zonde om €17,50 te betalen als ik een beschadigd boek krijg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.