Mijn plannen voor december

De leukste maand van het jaar is wat mij betreft aangebroken. Ook al is het donker, guur en koud buiten toch is dit echt de fijnste maand. Je kunt lekker dikke kleding aantrekken, overal zie je vrolijke lampjes en vergeet het lekkere eten natuurlijk niet! Ik ben dus helemaal verzot op december en om alles uit deze feestmaand te halen heb ik een kleine bucketlist opgesteld met al mijn plannen voor deze maand! Lees gauw verder! 

Tentamens
Dit is direct het minst leuke van de hele maand, maar ze moeten helaas wel gebeuren. In december heb ik twee behoorlijk zware en grote tentamens dus daarvoor moet gestudeerd worden, helaas. Dus naast alle feestelijke activiteiten staat mijn studie dus ook hoog op mijn lijstje. Gelukkig is mijn laatste tentamen van dit jaar op 21 december, dus daarna ga ik (in ieder geval tot 2 januari) genieten van een welverdiende kerstvakantie.

Kerstboom
Dit is het tweede jaar dat mijn vriend en ik kerst zullen vieren in ons eigen appartement en we zetten dus ook voor de tweede keer onze eigen kerstboom op. Ik weet nog niet zeker wanneer onze kerstboom wordt opgezet, maar het gebeurt in ieder geval snel! Op deze manier kunnen we er lekker lang van genieten. Zo gauw onze boom staat zal ik een foto delen op mijn sociale media (volg je mij al op Instagram en Facebook?).
De foto hierboven is van onze boom van vorig jaar. 

Cadeautjes kopen
December mag natuurlijk niet voorbij gaan zonder wat leuke cadeautjes. Mijn vriend en ik kopen wat leuke cadeautjes voor elkaar voor kerstavond, maar ook bij mijn ouders en schoonouders doen we cadeautjes onder de boom. We moeten dus flink aan de slag om met leuke cadeautjes te komen! Ik zal dus wel een aantal keren naar de stad gaan om wat leuke dingen in huis te halen.

High tea met mama
Voor mama’s verjaardag heb ik haar een high tea gegeven en deze gaan we deze maand doen. Waarschijnlijk gaan we naar Zwolle. Ik heb er nu al zin in! Allerlei verschillende thee’s en lekkere hapjes, helemaal perfect voor deze maand, toch?

Heel veel lezen
In de (door mezelf uitgeroepen) kerstvakantie ben ik van plan om heel veel te lezen. Ik hoef niet heel veel te werken en ik ben in die week niet van plan om te studeren, dus genoeg tijd om wat boeken te lezen. Ik heb mijn reading challenge van dit jaar al gehaald, maar er staan nog steeds wat boeken op mijn lijstje die ik echt graag wil lezen. Dit is mijn TBR voor de maand december:

Dans met mij van Jojo Moyes
De boodschapper van Markus Zusak
Het eerste Harry Potter boek (ja, ik ga dit boek eindelijk lezen)
Mooie meisjes van Karin Slaughter
Het zwarte hart van Stephanie Garber
Siren van Kiera Cass
Harteloos van Marissa Meyer
Alles wat je lief is van Nicola Yoon
Kulti van Mariana Zapata

Ik wil dus het liefst deze 8 boeken in december gaan lezen. Ik weet niet of het allemaal gaat lukken, maar ik hoop het natuurlijk wel!

Veranderingen op Favoritez
Ik blog nu al wat maandjes en ik heb wat ideetjes die ik graag wil doorvoeren. Ik wil een aantal dingen veranderen en wat dingen toevoegen. Dit wil ik ook graag in december doen zodat ik in januari met een soort van nieuwe start aan de slag gaan. Ik had niet verwacht dat ik bloggen zo leuk zou vinden en hopelijk mag ik dit nog heel wat maanden (en jaren) doen!

De overige heerlijke dingen die je altijd in december doet
En natuurlijk mogen de (standaard) dingen die je in december altijd doet niet ontbreken op mijn lijstje. Zo wil ik heel graag wat leuke kerstfilms kijken (eigenlijk minimaal drie), heerlijke dingen eten (al zal dat vast goed komen) en misschien nog een leuke taart maken?

BLOGGEN
Mijn lijstje is al behoorlijk lang, maar natuurlijk hoort bloggen hier ook bij! Ik heb allerlei leuke ideetjes voor artikelen die ik de komende weken allemaal ga uitwerken, dus stay tuned voor leuke en ook kerstachtige artikelen!

Wat zijn jouw plannen voor december?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.