This month’s Favoritez #4: November

Yes, mijn favoriete maand van het jaar is aangebroken en dat betekent dat november alweer voorbij is. November stond in het teken van mijn nieuwe baan, het beginnen met studeren en natuurlijk mijn verjaardag. In november stonden er zeker wat leuke dingen op het programma en vandaag neem ik je mee in een klein overzicht van mijn maand november! 

Kleine huiskamer make-over
In oktober begon het een beetje te kriebelen dat ik eigenlijk wel een nieuwe kleur op de muur wilde. We hadden een hele gave blauwe muur, maar ik wilde nieuwe accessoires voor in huis en die pasten allemaal niet echt bij de blauwe muur. Mijn vriend en ik besloten een nieuwe kleur te kiezen. Dat was nog niet heel erg makkelijk, maar uiteindelijk besloten we voor een warme paarsrode kleur te gaan (de officiële naam is cassis) en mijn vader was zo lief om onze muur te schilderen. Ik schreef er al een artikel over, lees het hier nog even terug!img_3929

Nieuwe boekenkasten
In november kregen we niet alleen een ‘nieuwe’ woonkamer, maar kocht ik ook twee nieuwe boekenkasten bij de Ikea. Toen mijn vriend en ik gingen samenwonen kocht ik drie Billy kasten, maar deze waren nu wel een beetje vol. Van mijn vriend mocht ik twee lage kasten erbij kopen (jeey!) en dat hoef je mij natuurlijk niet twee keer te zeggen. Ik heb nu weer meer ruimte voor nog meer boeken, haha!img_4106

Nieuwe baan
Op 1 november was mijn eerste werkdag als Barista bij Starbucks in Deventer. Die avond gingen mijn vriend en ik, om het te vieren, lekker uiteten bij de Burgerzaak in Apeldoorn. Ze hebben daar zulke lekkere hamburgers! Bijna de hele maand stond dus in het teken van mijn training op het werk en in het weekend van mijn verjaardag had ik mijn training succesvol afgerond en ben ik dus officieel barista. Coffee anyone? 

Uiteten, uiteten en nog eens uiteten
Nu ik dit zo schrijf besef ik dat ik best vaak uiteten ben geweest de afgelopen maand. Op 1 november dus al, maar we gingen ook nog een keer uiteten met de familie (want mijn oom en tante uit Canada waren een weekendje in Nederland), we gingen uiteten met mijn ouders voor mijn verjaardag (verdorie, dat was lekker) en ik ging uiteten met mijn tante. Nom nom.img_4028

Verjaardag
In november was ik jarig, maar ik had besloten om mijn verjaardag niet te vieren. Ik kreeg wel leuke cadeautjes en we gingen dus met mijn ouders uiteten. We hebben gegeten bij het A1 Wereldrestaurant in Deventer. Dit klinkt raar, maar het was zo ontzettend lekker! Vriendelijk personeel, bijna alles werd vers voor je neus gemaakt en wauw, dat toetjesbuffet! Mocht je ooit in de buurt zijn van Deventer, ga daar dan eten. Ook als je niet in de buurt bent, ga er toch maar eten, haha!img_4064

Op mijn blog heb je mijn verlanglijstje kunnen lezen en ik heb bijna alles gekregen! Van mijn vriend kreeg ik het reisboekje van New York en een heel mooi horloge. Van mijn oma het boek van Kiera Cass, Siren en van mijn tante kreeg ik het kookboek van Lekker en Simpel. Van mijn ouders kreeg ik een heel tof kistje met geld voor een musical in New York. Ook kreeg ik het boek ‘Pap, vertel ‘s!’ terug van mijn papa. Heel wat jaar geleden kreeg hij dit boek van mij en nu kreeg ik het, ingevuld, weer terug. Echt heel erg leuk en ik kijk er nu al naar uit om er heel vaak in te bladeren. O, en het konijntje? Ik wilde heel graag een konijn voor mijn verjaardag, dus echt heel heel heel graag. Helaas wil mijn vriend dus geen konijn in huis (boehoe) dus dat ging niet door. Van mijn ouders kreeg ik dus dit ontzettend schattige knuffeltje. Stiekem is dat een van mijn favoriete cadeautjes, ha!

Masteravond
In november was de masteravond van de Radboud Universiteit. Nadat ik dit jaar (hopelijk) mijn bachelor rechten heb afgerond zou ik graag de master Letterkunde in Nijmegen willen studeren. Ik wist niet of dit wel kon met mijn vooropleiding en ik wist ook niet helemaal zeker wat de opleiding inhield. Ik ging dus naar de masteravond en ik ben nu zo blij. Ik weet nu echt zeker dat ik deze opleiding wil doen en wat ik hiervoor moet doen. Terug in de trein was ik echt een blij ei, haha! Happy me!

Propedeuse
Afgelopen maand mocht ik ook eindelijk mijn propedeuse ophalen! Met een jaar vertraging had ik afgelopen juni mijn propedeuse binnen, maar ik kon mijn papiertje dus deze maand pas ophalen.img_4086

Best een drukke maand zo, toch? Op naar december! Heb je mijn plannen voor december al gezien? Lees ze hier!

Hoe was november voor jou?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Hoi Marleen,

    Zeker een aan rader ….wereldrestaurant A1 , gaan we zeker nog wel eens naar toe. Was ook super gezellig!

    Liefs Herma ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.