This month’s Favoritez #64 – januari 2022

Ligt het aan mij of is januari best wel voorbij gevlogen? Ik had best een drukke maand, ook op het gebied van werk, maar het was wel een fijne maand! Lees je mee?

Wij begonnen het nieuwe jaar in Mexico en wel op een van mijn favoriete plekken op aarde: Isla Holbox. Zo is een nieuwjaarsduik helemaal niet zo erg!

Na Holbox gingen we naar de laatste plek, namelijk Playa del Carmen. Deze plek is ons deze keer een beetje tegengevallen, maar we hebben ons alsnog wel vermaakt. Onder andere bij een vet leuke hotspot waar we twee keer heerlijk hebben gegeten.

De laatste twee dagen hadden een hotel met All-Inclusive en dat was ook wel weer een keertje lekker hoor! Dat hield onder andere in dat we pizzaatjes hadden bij het zwembad, haha!

En toen was het weer tijd om naar huis te gaan. We hadden er allebei geen probleem mee om weer naar huis te gaan, maar hadden allebei weinig zin om het normale leven weer in te gaan, haha!

Er lagen 5 nieuwe boeken op mij te wachten toen we thuiskomen. Je hebt er alles al over kunnen lezen afgelopen week in mijn boekenbuit van januari.

Boosterprik!

Ik was een nieuw recept voor een lekkere lunch op tiktok tegengekomen, dus die moest ik gelijk even proberen natuurlijk. Dit was een baked oats met banaan en stroopwafels. Jum!

We proberen bijna elke dag te wandelen en af en toe ook met een andere omgeving dan bij ons de buurt. Zo kwamen we in straatjes in het centrum waar we nog niet eerder waren geweest, love it!

En natuurlijk koffie voor onderweg!

Ik had ook in januari een heerlijke date met Jennifer. Omdat de horeca nog niet open was, besloten we wat lekkere dingetjes bij wat horeca in Deventer op te halen en dat thuis op te eten. Jum!

Zondag was het tijd voor een blogdagje. Ik ging (eindelijk) weer bezig met Who’s watching Mango? en schreef ook een recensie van dit boek. Heb je die al gelezen?

Good morning! Vaste prik, elke ochtend samen koffie drinken!

Boekenpost! Ik ontving het nieuwe boek van Julia Quinn en mijn quote staat binnenin!

Na een drukke werkdag probeer ik altijd ’s avonds nog even te lezen. Halverwege januari las ik dit hilarische boek, met een – niet zo lekkere – decaf havercappuccino.

We hebben op vrijdag gezellig geluncht bij oma en daarna hebben we natuurlijk ook nog even gekaart! Raad eens wie er heeft gewonnen?

Donny was eind januari jarig, dus taart! Hoe mooi is dit taartje?

In januari was de horeca natuurlijk grotendeels nog gesloten, dus de perfecte oplossing was een wandeldate! Samen met Susan wandelde ik ruim twee uur door het prachtige centrum van Deventer, uiteraard met koffie to go!

Spelletjesavond met papa en mama!

Sundays are for reading! Ik las het lieve derde deel in de Heartstopper-serie. Mijn recensie lees je hier!

Boekenpost! Ik kreeg de Eindeloos-serie van Wendy Brokers opgestuurd en ze zijn zo mooi!

Yes de horeca was weer open! We gingen wandelend naar de stad en hebben een broodje gegeten bij een nieuwe spot: Bro!

Dagje Utrecht met Janneke! Zo gezellig om elkaar weer te zien. We hebben heerlijk bijgekletst, gingen uiteraard de boekwinkel in, hebben koffie en thee gedronken bij 30ML en hebben ‘s avonds lekker pizza gegeten bij Suco! Een hele geslaagde dag én we hebben onze volgende date al gepland!

Happy Sunday! Ik las Weather Girl, echt een fantastisch boek!

En we sloten januari af bij La Cubanita, lekker hoor!

Hoe was jouw maand? Heb je een fijne eerste maand gehad?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.