Bijna jarig: Mijn wishlist voor mijn 23e verjaardag

Aanstaande woensdag ben ik jarig en mag ik 23 kaarsjes uitblazen. Hoewel ik het dit jaar niet echt ga vieren gaan mijn vriend en ik toch gezellig uiteten op mijn verjaardag bij een nieuw restaurant in Deventer en komen mijn (schoon)ouders waarschijnlijk ook nog wel een keer langs. Voor mijn verjaardag maakte ik een verlanglijstje en deze deel ik graag met jou! Kijk je mee? 

67 seconden – Jason Reynolds
Een boek mag natuurlijk niet ontbreken op mijn verlanglijstje. Een van de recentere boeken van Blossom Books, 67 seconden van Jason Reynolds staat al sinds verschijning op mijn wishlist en ik hoop echt dat ik ‘m krijg. Door het onderwerp, maar vooral door de schrijfstijl (vrije versvorm) is dit volgens mij een echte must read!

Een nieuwe rugtas
Sinds wij in ons nieuwe huis wonen fiets ik weer een stuk meer (want we wonen overal een stuk verder vandaan) en dan is een backpack een stuk fijner dan een normale handtas. Nu gebruik ik nog steeds mijn oude Eastpak, maar ik ben eigenlijk wel toe aan een nieuwe! Een fijne tas met zwarte en cognactinten staat daarom te shinen op mijn wishlist!

Lonely Planet Geheime Wereldwonderen
Wij hebben een aantal prachtige tafelboeken van Lonely Planet in ons bezit (waar we overigens nog wel een mooi plekje voor moeten zoeken in huis) en sinds kort is er een nieuw boek dat is verschenen, namelijk Geheime wereldwonderen. Een perfect boek om regelmatig samen door te bladeren en inspiratie op te doen voor nieuwe reizen!

Black stories
Dit spelletje werd mij getipt door Anouk en lijkt me heel erg leuk om met z’n tweeën of met meerdere mensen te doen. Ik vind spelletjes spelen (maar ook krijgen) ontzettend leuk en is altijd geschikt, toch? 😉

Zilveren ring met veer
Vroeger droeg ik ontzettend veel ringen en ik ben nog steeds fan van een mooi sieraad om je vingers. Ik vind de Bali-lijn van Lucardi heel erg tof met mooie, sierlijke sieraden en mijn blik is gevallen op de ring met de veer. Hopelijk is deze ring een begin van weer een (lange) periode van het dragen van ringen (en andere sieraden, for that matter).

Taartplateau (en het liefst met stolp)
Daarnaast staat er ook nog een taartplateau met stolp op mijn verlanglijstje, maar ik verwacht eerlijk gezegd niet dat ik deze snel van mijn wishlist mag afstrepen. Tot nu toe heb ik namelijk nog niet echt een hele mooie gevonden die past bij onze keuken en ons interieur, dus daar moet ik eerst nog even naar zoeken. Wel lijkt het me heel erg leuk om een mooi plateau in de keuken te hebben staan met home made koekjes of taartjes, yum!

Een fijn lijstje, vind je niet? Welke dingen heb jij op je verlanglijstje staan?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.