Deze Engelse boeken staan nog op mijn wishlist

Over zo’n twee weken ga ik voor vier dagen naar London (en daar heb ik ongelofelijk veel zin in, dat snap je). Het is voor mij de vijfde keer in deze geweldige stad, dus ik ga niet alle standaard bezienswaardigheden af. Uiteraard ga ik wel naar een (aantal) boekwinkel(s)! Hoewel we met slechts een rugzak reizen, hoop ik toch wel één of misschien wel twee boeken te kopen. Desnoods laat ik wat kleding achter, haha! Er staan in ieder geval nog genoeg boeken op mijn verlanglijstje, kijk je mee?

Seven Days in June van Tia Williams
Ik heb geen idee waarom dit boek niet eerder op mijn TBR is verschenen, want dit boek past helemaal in mijn straatje! De flaptekst klinkt enorm goed, dus je snapt dat ik dit boek heel graag wil lezen. Hopelijk kan ik deze voor een leuke prijs in London kopen.

A Brush with Love van Mazey Eddings
Dit boek is nog maar net verschenen, maar hij lijkt me heel erg leuk. In Nederland is dit boek behoorlijk aan de prijzige kant, dus hopelijk is dit boek in London voor een wat leukere prijs te koop. Als ik plek heb in mijn tas, gaat die dus sowieso mee!

Love and Other Disasters van Anita Kelly
Nog zo’n eentje die pas later op mijn TBR belandde. Ik heb er goede verhalen over gehoord en ik vind de cover ook een plaatje. Dit is dus met uitstek (hopelijk) een boek die mooi in mijn kast past.

These Violents Delights van Chloe Gong
Deze staat ook al maanden op mijn to buy list, maar ik ben tegelijkertijd ook een beetje bang of dit boek wel iets voor mij is. Ik lees eigenlijk nooit fantasy in het Engels (geen idee waarom eigenlijk), maar dit boek is behoorlijk populair op BookTok en Bookstagram, dus misschien moet ik ‘m maar gewoon een kans geven?

All the Feels van Olivia Dade
Twee jaar geleden las ik het eerste deel in deze serie (en ik was fan). Inmiddels is de vertaling van Spoiler Alert ook verschenen, maar deel 2 ontbreekt (vooralsnog) in het Nederlands. En aangezien ik ook het eerste deel in het Engels heb gelezen, hoort deze er ook gewoon bij, toch?

Wait for It van Jenn McKinlay
Dit boek staat al maanden op mijn TBR, maar ik heb ook gemengde verhalen gehoord. En aangezien dit boek (in zowel paperback als ebook) best aan de prijs is, zou ik het jammer vinden om veel geld voor een boek neer te leggen die ik misschien helemaal niet leuk ga vinden. Dus fingers crossed dat dit boek in het VK beter te betalen is.

To Love Jason Thorne van Ella Maise
Ik heb eerder een boek gelezen van Ella Maise en die smaakte absoluut naar meer. Daarnaast zijn de reactie op To Love Jason Thorne echt enorm positief, dus count me in.

Ace of Spades van Faridah Abike
Ik heb al meerdere keren met dit boek in mijn handen gestaan in Nederland, want het verhaal lijkt me tof. Maar aangezien ik tegenwoordig echt goed selecteer welke boeken ik koop (en ook direct kan lezen), ontbreekt dit boek nog steeds in mijn kast.

Welk boek staat nog op jouw wishlist?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Marleen! Ace of Spades is echt GEWELDIG! De ellende is dat ik er niet teveel over kan vertellen, want spoilers. Sowieso heb je een heel fijn verlanglijstje 😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.