Mijn verlanglijstje voor mijn verjaardag

Volgende week is mijn birthday! En hoewel ik het niet vier en dus ook niet echt cadeautjes zal krijgen, vond ik het toch leuk om een verlanglijstje op te stellen. En hé, ik kan mezelf natuurlijk ook gewoon trakteren op een verjaardagscadeautje, haha! Uiteraard staan er een aantal boeken op mijn verlanglijstje, maar ook nog wel wat andere dingetjes, kijk je mee?

Bibliophile
Dit boek kwam ik tegen in de VS en staat sinds dat moment op mijn verlanglijstje. Het is een soort tafelboek vol met mooie illustraties, perfect voor book lovers! Stiekem hoop ik toch wel echt dat ik deze krijg, haha!

De kleuren van Magie V.E. Schwab
Oké, ik weet stiekem al dat ik deze krijg, haha. Ik ben een soort van onbewust bezig om alle limited editions van Boekerij te sparen en dan mag deze natuurlijk niet missen.

Een nieuwe pyjama
Van pyjama’s kun je natuurlijk nooit genoeg hebben en ik ben wel toe aan een nieuwe, lekkere warme en fluffy pyjama. Of zo’n grote trui die je meer lijkt op een deken. Ik kom denk ik nooit meer van de bank af, haha.

Zolang de citroenbomen bloeien – Zoulfa Katouh
Dit boek lijkt me heel indrukwekkend en het ziet ook nog eens heel erg mooi uit. Meer heb je niet nodig toch?

De abdij van Northanger – Jane Austen
Nog zo’n eentje die er alleen al mooi uitziet. Rainbow uitgevers heeft dit boek van Jane Austen in een nieuw en vooral mooi jasje gestoken, dus die past perfect bij de andere klassiekers in deze reeks.

En verder staat er misschien een Apple muis (voor naast m’n Apple toetsenbord), een mini-sieradendoosje voor op reis en boekenbonnen op mijn verlanglijstje? Maar aangezien ik mijn verjaardag toch niet houdt, verwacht ik er niet teveel van, haha!

Wat staat er op jouw verlanglijstje?

Liefs,
Marleen

PS. De foto bij dit artikel heeft helemaal niets met dit artikel te maken, maar ik vind het een toffe foto uit New York, haha!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.