This month’s Favoritez #31 – maart 2019

Waar normaal gesproken de tijd in een maand heel snel gaat, viel dat in maart eigenlijk heel erg mee. Absoluut niet iets negatiefs, maar er is gewoon heel veel gebeurd. Zo gingen we begin maart een week naar Portugal (en dat voelt alweer zo lang geleden) en ik begon aan mijn nieuwe baan! Vandaag vertel ik je alles over mijn maand!

Zoals ik al schreef, begin maart gingen we voor een week naar Portugal. We combineerden Lissabon en Porto en hebben zo’n fijne, relaxte week gehad! Heerlijk om nog even weg te gaan voordat ik begon met werken. Inmiddels is het eerste artikel, namelijk met hotspots in Lissabon, online verschijnen en er volgen er nog meer! Ik kan je in ieder geval deze combi echt van harte aanbevelen!

En toen was het tijd voor mijn eerste werkdag! Het kantoor waar ik werk zit in Almere dus dat betekent vroeg opstaan. Ik ga gemiddeld elke ochtend om 6:45 met de trein, dus de laatste tijd heb ik elke keer het geluk dat ik de zon zie opgaan, tof!

Aan het einde van mijn eerste werkweek vonden we het nodig om even uiteten te gaan met z’n tweetjes. We gingen naar de Beren in Zwolle en wilde eigenlijk na die tijd naar de bioscoop. Echter hakte die eerste week er behoorlijk in, dus sloegen we de film maar over. Alsnog een heerlijke, gezellige avond! ♥

Het kantoor zit bijna in het centrum van Almere, dus met een aantal collega’s gaan we bijna elke pauze even een rondje door de stad. De koffie op kantoor is helaas niet te drinken, dus een perfect moment om koffie te scoren. In Almere zit verrassend veel toffe plekjes om koffie te halen, dus wie weet deel ik binnenkort wel een artikel met fijne plekjes in Almere!

Het was ook weer tijd voor een gezellige feelgoodmeeting en ik nam taart mee! Een perfect moment om mijn cheesecake boek van OhMyFoodness weer te gebruiken en het werd deze Oreo cheesecake! Zo freaking lekker, haha! Zeker voor herhaling vatbaar!

Ik zit elke week zo’n 10 uur in de trein, dus dat betekent heel veel leestijd kan ik je zeggen. Mijn aantal gelezen boeken in een maand is volgens mij nog nooit zo hoog geweest, haha! Ik las 28 boeken in maart en daarvan las ik ze voornamelijk in de trein weg. Heerlijk, die e-reader!

Gewoon nog een keer tijd voor een date night en deze keer gingen we wel naar de film. Ik keek al maanden uit naar What men want en hoewel ‘ie tof was, vond ik ‘m ook een beetje tegenvallen. Ook gingen we eten bij Roasted, een kiprestaurant in Deventer. Erg tof en gaan we zeker nog een keer heen!

Yay, ik sprak ook weer af met Janneke en we gingen samen eten in Almere. We zaten bij Hudson en hebben zo lekker gegeten, aanrader! Heel erg fijn dat onze volgende date ook al gepland staat, zin in!

Ik heb een hele slechte eigenschap, ik bijt namelijk nagels. Erg lelijk, maar ik kan het niet helpen. Echter heb ik sinds Portugal lange(re) nagels en blijft het bijten ook (zo goed als) achterwege. Ik blijf namelijk van mijn nagels af als er nagellak op zit. Dus elke week lak ik twee keer mijn nagels in een leuk kleurtje. Deze kocht ik nieuw afgelopen maand en is zeker een favorietje!

\

We sloten de maand zo fijn af met een dagje Den Haag. Het voelde als een minivakantie en hebben het heerlijk gehad. We begonnen met een vet lekkere brunch bij Ted’s, aten cheesecake bij de Cheesecake Company en winkelden een beetje. Uiteindelijk gingen we naar de bioscoop (Dumbo, zo’n vet lieve film! ♥) en aten bij Havana. Yes, pretty perfect day!

Ik werk vier dagen per week en ben elke woensdag vrij. Die vrije dag bevalt echt goed en zorgt ervoor dat ik tijd over hou om onder andere blogjes te schrijven. Hoewel mijn werk zeker leuk is, merk ik wel dat ik daarin niet echt mijn creativiteit in kan uiten en met deze vrije dag kan ik dat wel doen! Extra tof: op vrije dagen kan ik echt lekkere lunchbroodjes maken! 😉

Dit was maart! Ik ben heel benieuwd wat april gaat brengen. Er staat in ieder geval een etentje op het programma met mijn ouders, een movie date met Janneke (iets met een première ;)) en natuurlijk Pasen!

Hoe was jouw maand?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.