Ik ben je niet vergeten – Christina Lauren

Christina Lauren is (of zijn eigenlijk) een van mijn favoriete auteur(s). Tot nu toe heb ik alles van deze dames gelezen wat er in Nederland is verschenen en ik ben nog geen enkele keer teleurgesteld. Het nieuwste boek van dit duo verscheen afgelopen week en als onderdeel van de blogtour lees je vandaag mijn recensie online! 

Macy Sorensen lijkt haar leven goed op orde te hebben. Ze staat op het punt te trouwen als ze onverwacht haar eerste en enige echte liefde na jaren weer tegen het lijf loopt. Ooit kon ze met haar vroegere buurjongen Elliot Petropoulos haar diepste geheimen delen. Hij was alles voor haar.Tot die ene noodlottige avond…

Na die avond hebben ze elkaar nooit meer gezien of gesproken. Elliot heeft nooit geweten waarom Macy hem niet meer wilde zien. En hij heeft nooit de kans gekregen zijn kant van het verhaal te vertellen. Macy heeft zich in al die jaren nooit meer echt zichzelf gevoeld, zoals ze dat bij Elliot kon. Ze verloor in één klap haar geliefde en haar beste vriend. Kunnen Elliot en Macy die gemiste tijd én kansen nog inhalen?

Yes, they did it again! Ik heb wederom genoten van een nieuwe Christina Lauren. Ik ben je niet vergeten is een boek dat je oppakt en eigenlijk niet meer wilt en kunt neerleggen totdat je het uit hebt. Het verhaal is opgebouwd in korte, vlotte hoofdstukken waarbij het verleden en heden snel wordt afgewisseld en waardoor je stiekem steeds nog een hoofdstuk wilt lezen en je bijna door het verhaal heen vliegt.

Naast dat de schrijfstijl enorm vlot is, is het eigenlijk ook heel poëtisch. Je leert hoofdpersoon Macy op twee verschillende punten in haar leven kennen en je leert al vrij snel dat ze een bijzonder persoon is. Ze heeft het een en ander meegemaakt en is daardoor zo bewust van alles om haar heen en de relaties die ze opbouwt en dat hebben de auteurs op zo’n mooie wijze op papier gekregen. Elk woord en elke zin neem je in je op, sla je op en laat je eigenlijk niet meer los.

Alle verboden beelden die ik van hem had, in het echt en in mijn fantasie, geheimen die ik zelfs voor mezelf verborgen had gehouden, schoten door mijn hoofd en ik wist, op de een of andere manier, dat hij er ook aan dacht: hoe goed het voelde om zo dicht bij elkaar te zijn… en aan al het andere waar deze aanrakingen toe zouden kunnen leiden.

De auteurs zijn mijn favoriet in het erotische genre en dat ze ijzersterke steamy scènes kunnen schrijven wist ik wel. Maar in Ik ben je niet vergeten hebben ze laten zien dat ze niet alleen de seksuele spanning als een malle kunnen oplopen, maar ook alle andere soorten spanningen. Door de flaptekst weet je dat er iets in het verleden is gebeurd waardoor Elliot en Macy elkaar 11 jaar niet meer hebben gezien en de auteurs weten ontzettend goed de spanning op te bouwen, wauw! En ja, hoewel dit boek geen erotische roman is, zitten er drie fantastische steamy momenten in, wauw!

Ik denk niet dat de auteurs Chloe en Bennett uit Ondenkbaar ooit voor mij kunnen overtreffen, maar dit boek komt er aardig in de buurt. De relatie tussen Elliot en Macy is zo mooi, lief en breekbaar en met de vlotte, maar vooral poëtische schrijfstijl van de dames komt die helemaal tot zijn recht. Dit boek is een absolute aanrader! ♥

Heb jij al eens een boek van Christina Lauren gelezen?

Liefs,
Marleen

Titel: Ik ben je niet vergeten ♥ Auteur: Christina Lauren ♥ Uitgeverij: Xander Uitgevers
Aantal pagina’s: 330 ♥ ISBN: 9789401609883 ♥ Waardering: ****
Ik heb dit boek als recensie-exemplaar mogen ontvangen, dankjewel Xander! 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.