De emancipatie van de verborgen pareltjes #4

Het is al bijna een vaste rubriek geworden hier, de emancipatie van de verborgen pareltjes. Naar idee van Vivian van The Book Review zet ik af en toe drie boeken in het zonnetje die naar mijn mening veel meer aandacht verdienen. Boeken die bijvoorbeeld al wat ouder zijn of die juist minder marketingaandacht hebben gekregen bij verschijning. Wederom heb ik drie boeken gevonden die absoluut een groter publiek horen te krijgen!

Makkelijk – Tammara Webber
De NA-boeken van Z&K doen het goed bij het wat groter publiek en de Hoovers en Armentrouts worden door veel mensen gelezen. Maar wist je dat er nog een auteur in het fonds zit die helemaal niet zo bekend is? Het boek Makkelijk van Tammara Webber verscheen als een van de eerste NA’s bij Z&K, maar is behoorlijk ondergesneeuwd onder Hoover, Armentrout en Yarros. Zonde! Hoewel het verhaal misschien niet bijster origineel is (maar be honest, welke NA is dat nu wel echt?) mag je dit boek zeker niet overslaan als je fan bent van NA! Ik heb in ieder geval gelijk alweer zin om deze te herlezen. Het boek is nieuw helaas moeilijk te verkrijgen (wel staan er tweedehands exemplaren op Bol), maar het e-book is wel beschikbaar! Happy reading!

Nog vijf dagen – Julie Lawson Timmer
Ben je op zoek naar een boek waar je zakdoekjes bij kunt gebruiken? Lees dan het wat minder bekende Nog vijf dagen! Dit boek is emotioneel, heftig en laat je nadenken over het leven. In het boek worden twee perspectieven afgewisseld en je krijgt hierdoor een kijkje in de levens van Mara die de ziekte van Huntington heeft en Scott die afscheid moet nemen van zijn pleegzoon. Ze kennen elkaar niet, maar leren elkaar kennen op een forum. Het is de auteur gelukt om op fantastische wijze hun levens met elkaar te verweven en daarbij je te laten huilen als een baby. Als je ‘m hebt gelezen, dan weet je me te vinden!

Ga niet weg – Karma Brown
Nog zo’n roman die wat mij betreft veel meer aandacht verdient. In Ga niet weg volg je Tegan die na een zwaar ongeluk haar leven weer probeert op te pakken. Met een reis door Thailand, Italië en Hawaii leef je met haar mee en wordt je door de auteur compleet op het verkeerde been en laat je met een groot WTF-gevoel achter. Heel erg knap gedaan! Gelukkig is dit boek nog volop beschikbaar en extra leuk: nu ligt het Bookazine in de winkel met dit boek voor slechts €3,25! Koopje!

Welk boek wil jij nog graag lezen van deze drie? En welk boek verdient wat jou betreft nog meer aandacht?

Liefs,
Marleen

Lees hier ook de andere edities van De emancipatie van de verborgen pareltjes:
De emancipatie van de verborgen pareltjes #1
De emancipatie van de verborgen pareltjes #2
De emancipatie van de verborgen pareltjes #3

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.