Boekenbuit: Januari

Januari was niet een maand waar ik heel veel nieuwe boeken aan mijn kast mocht toevoegen, maar wel allemaal boeken waar ik stuk voor stuk heel blij mee ben. Het ging deze maand echt om ‘verzamelen’ en ik heb veel boeken lekker goedkoop op de kop kunnen tikken! Kijk je gezellig mee? 

Sneeuw als as
Op Facebook had ik meegedaan aan een winactie waarbij je kans maakte op een exemplaar van Sneeuw als as en begin januari kreeg ik het hele toffe nieuws dat ik een van de gelukkige was! Het boek lag al heel snel in de bus en ik kan echt niet wachten om er in te beginnen. De cover is echt een pareltje (én is gesigneerd!) en ben heel benieuwd hoe de inhoud zal zijn. Ik ga het boek meenemen naar New York zodat ik in het vliegtuig iets te lezen heb!

Carve the Mark
Zoals je al op de blog hebt kunnen lezen ging ik naar de boeklancering van Carve the Mark in Amersfoort. Daar kreeg ik een goodiebag waar natuurlijk het boek in zat. Ik ben afgelopen weekend begonnen in het boek maar kon er niet echt inkomen. Ik heb echter al heel wat goede verhalen over het boek gehoord dus wil ‘m zeker nog een kans geven. Leuk feitje: ik heb ook van dit boek een gesigneerd exemplaar!

Passie en parelmoer
Een tijdje geleden schreef ik al hoe dol ik ben op de boeken van Jojo Moyes. Ik probeer al haar boeken te verzamelen en struin marktplaats regelmatig af voor een ‘oud’ boek. In januari was het weer zo ver en ik tikte een exemplaar van Passie en parelmoer op de kop voor maar een paar euro! Mijn collectie is nu bijna compleet, ik moet nog twee boeken die ruim een decennium geleden is verschenen. 

Jij
Het boek Jij stond al een hele tijd op mijn TBR. Op een zaterdagmiddag liepen we in de Makro waar we op zoek waren naar een goed koffiezetapparaat. Toevallig (oké, niet zo heel toevallig) liepen we langs de boeken en zag ik dit boek lig voor maar €3! Het boek is nog helemaal nieuw en mankeert niets aan, dus ik kon ‘m gewoon niet laten liggen! Snel maar eens gaan lezen!

Silber – het derde boek der dromen
Twee weken geleden verscheen de recensie van het eerste deel van de Silber-trilogie online en daarin schreef ik dat ik de vervolgen nog wel wilde lezen, maar niet direct naar de winkel zou rennen om ze aan te schaffen. Vorige week zondag was ik in Amsterdam waar ik op de bovenste verdieping van Scheltema rondsnuffelde. Daar hadden ze het derde deel in de serie, nog helemaal nieuw, maar wel afgeprijsd. Eigenlijk kwam ik voor twee andere boeken (die ze dan weer niet hadden), dus ik besloot om dit boek mee te nemen. Nu nog op zoek naar een deel 2.

Ikigai
Ik lees zelden non-fictie, maar ik ben zeker nieuwsgierig geworden naar dit boek. Ik heb veel positieve reacties op dit boek gelezen en kan niet wachten om het boek zelf te lezen. Ook dit exemplaar kocht ik via marktplaats voor maar de helft van het geld! Het boek ziet er nog uit als nieuw, koopje dus!

Welke nieuwe boeken heb jij in januari gekocht/gekregen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

  1. Je hebt een gesigneerd exemplaar van Sneeuw als As?! Wat ongelofelijk gaaf!! En dat je naar New York gaat… wauw! Ben jaloers 😀 Veel leesplezier met al je boeken!

    1. Ja echt superleuk! Was een complete verrassing toen ik het boek binnenkreeg. Dankjewel! Kijk er ook echt naar uit om alle boeken te lezen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.