WIN: Drie hele leuke Blossom Books gifts! [GESLOTEN]

Vorige maand was het Blossom Books maand. De uitgeverij ging begin dit jaar solo en ik vond het tijd voor een klein feestje. De hele maand las je recensies van Blossom Books boeken en ook kwam er een ware Blossom Books Book Tag voorbij. Vorige week kreeg ik een te leuke mail van de dames van de uitgeverij en door hen kan het feestje net iets langer doorgaan, want je maakt vanaf vandaag kans op een hele leuke prijs! Lees snel verder wat je er voor moet doen! 

Twee weken geleden schreef ik een artikel over alle leuke non-bookproducten Blossom Books allemaal heeft gemaakt. Ben jij ook zo’n fan? Dan is vandaag jouw geluksdag, want ik mag iemand blij maken met een tof pakketje!

Binnenkort verschijnt de webshop van Blossom books, Spread the book love, online. Een webshop waar je alle leuke non-bookproducten kunt bestellen. Alles wordt wereldwijd verzonden en natuurlijk powered by Blossom Books♥ De site is nog niet online, maar binnenkort kun je hier terecht: www.spreadthebooklove.nl. Ondertussen kun je al wel je hart ophalen op het officiële Instagramaccount van de webshop. Die vind je hier!

Om de feestmaand dus leuk af te sluiten en om een beetje te vieren dat je binnenkort mokken, tasjes en veel andere leuke spulletjes vanaf je bank kunt bestellen, mag ik van Blossom Books een pakketje weggeven.

Wat zit er in?

  • Blossom Bag: Spread the Booklove – zodat je altijd je favoriete boek met je mee kunt nemen
  • Boekenlegger: Allergic to reality – zodat je altijd weet waar je bent
  • Sticky Bookmarks – om al die mooie quotes terug te vinden als je het boek met een zucht hebt dichtgeslagen 

Wat moet je doen? 

Tof pakket, vind je niet? En je hoeft er helemaal niet zoveel voor te doen! Volg Favoritez op Facebook en laat hieronder (met een geldig mailadres) een reactie achter dat je mee doet. That’s all! Ik zou het leuk vinden als je mij ook op Twitter, Instagram en/of Bloglovin’ zou volgen, maar dat is niet verplicht.

————————- DE WINNAAR ——————————–

Gefeliciteerd, Michelle de Groot, jij hebt dit toffe pakketje gewonnen! Je krijgt vanavond een mailtje! 

—————————————————————————–

Je kunt mee doen tot woensdag 22 februari 2017, 23:59 uur. Daarna wordt er een winnaar gekozen die persoonlijk bericht ontvangt. Het is dus belangrijk dat je meedoet met een geldig mailadres zodat ik contact met je kan opnemen. Het pakketje wordt daarna door Blossom Books verzonden. 

Veel succes!

Liefs,
Marleen

PS De foto’s zijn gemaakt door Blossom Books. Het boek op de foto behoort niet tot het pakket. 

PPS Hier vind je alle Blossom Books artikelen uit januari:
Harteloos – Marissa Meyer
Elke dag maandag – Jessica Brody
De Blossom Books Book Tag
De leukste non-book producten van Blossom Books
Silber – Kerstin Gier
Verdermeer – Tahereh Mafi

Misschien vind je dit ook interessant

120 reacties

  1. Super TOF pakketje.. als booklover ben ik gek op zulke dingetjes.. Ik kan ook niet wachten tot ze de webshop openen en ik lekker kan rond neuzen daar..!! Ik doe zeker graag mee, ik volg overal behalve twitter (heb ik niet)..

  2. AAH! Ik hou echt ontzettend van de BB-spulletjes! Nee, echt. Ik ben verslaafd aan die Sticky Notes én hun tasjes. Ik heb er denk ik al een stuk of zeven van dat laatste. (Alleen deze dat je kunt winnen, nog niet!) Dank je wel voor deze actie, ik doe dus heel graag mee!

      1. Gaat goed! Ik post wat minder dan ik zou willen maar helaas gaat de studie voor 🙁 uiteindelijk kom ik er wel uit wat een handige planning is en wat voor mij het beste werkt! Succes verder nog 🙂

  3. Ooh ik zag je website op de Blossom Books instagram voorbij komen en wat ziet het er allemaal leuk uit! Ik doe graag mee aan de winactie, en je ziet me sowieso terug hier 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.