De leukste non-book producten van Blossom Books

Het leukste aan lezen zijn natuurlijk de boeken. Elke week verschijnen er heel wat prachtige pareltjes die ervoor zorgen dat je TBR maar groeit en groeit. Maar dat is niet het enige toffe aan lezen. Ook kunnen boekenliefhebbers hun hart ophalen aan mooie non-book goodies! Denk bijvoorbeeld aan mooie boekenleggers, gave mokken of mooie boektasjes. Uitgeverij Blossom Books heeft een hele gave lijn met hele mooie non-book producten! Vandaag deel ik de mooiste producten die ik zelf heb en die nog op mijn wishlist staan.

De tote-bags
Het product dat ik zelf verreweg het meest gebruik is de tote bag met de tekst I got 99 problems but a book ain’t one. Ik kocht dit tasje op de Deventer Boekenmarkt afgelopen augustus en ik gebruik ‘m non-stop! Naar mn werk, naar de uni als niet alles in mijn tas past, naar de supermarkt of gewoon even winkelen in de tas. Alles gaat erin en het tasje heeft al heel wat meegemaakt. Hij is gewoon zo leuk en ontzettend makkelijk! In augustus komt er zeker een broertje bij 😉
De tasjes zijn bij de meeste boekhandels te koop en beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Prijs € 4,50 

De mokken
Als echte theeleut (en sinds kort ook een beetje koffieliefhebber) kan een mooie mok natuurlijk niet ontbreken. Eerlijk gezegd gebruik ik deze mok niet echt om uit te drinken, maar staat hij gewoon ontzettend leuk in mijn boekenkast! O en om natuurlijk leuke bookstagrampics te maken.. 😉 Ook deze mokken zijn in verschillende uitvoeringen te koop. Ik heb nog een variant uit de ‘ oude’ stijl, maar de nieuwe mokken zijn ook zo pretty! Het liefst wil ik ze allemaal in mijn kast hebben!
Ook de mokken zijn bij verschillende boekhandels beschikbaar. Prijs €7,95 & €8,95

Kussens
Zelf zou ik deze kussensloop nooit gekocht hebben, maar wat staat ie leuk om de bank en in mijn kast! Helaas heb ik niet zo’n groot kussen die de hele sloop opvult, maar toch staat het kussen alsnog heel erg leuk! Perfect voor op bed of in je eigen leeshoekje in je favoriete stoel!
Blossom Books heeft verschillende soorten hoezen. Op de site kun je zien welke ze allemaal verkopen. 

Mijn wishlist
Ik heb nog verschillende non-book producten van Blossom Books op mijn verlanglijstje staan. Zoals ik hierboven al schreef wil ik nog graag een tweede totebag aan mijn verzameling toevoegen. Ook vind ik de boekenleggers ontzettend gaaf. Helaas gebruik ik zelden een boekenlegger. Ik grijp vaak naar het dichtstbijzijnde papiertje en dat fungeert dan als boekenlegger. De boekenleggers zijn maar €2,75 dus ik zal binnenkort zeker een leuk exemplaar aanschaffen! Binnenkort (de precieze datum weet ik niet precies) komt Blossom Books met Book jas. Dit is een soort spaarpotje waar je kunt sparen voor al die leuke boeken die al die leuke uitgeverijen uitbrengen (waaronder Blossom Books natuurlijk!). Op dit moment gebruik ik een klein simpel weckpotje, maar zodra ik deze potten tegenkom neem ik er gelijk eentje mee! Perfect om wat extra geld te sparen om mooie boeken te kopen. Als laatste vind ik de notitieboekjes ook ontzettend tof. Ik vind €10 wel een beetje veel dus ik denk niet dat ik deze heel snel aan zal schaffen.

Voor alle te gekke non-book producten van Blossom Books wijs ik je graag door naar hun site. Daar vind je onder andere de prijzen en waar je de producten allemaal kunt vinden.

Welke producten vind jij het leukst?

Liefs,
Marleen

 

Misschien vind je dit ook interessant

5 reacties

  1. Ik heb van alle items een paar dingen, met uitzondering van de kussenhoezen, omdat ik het niet handig vind een hoes te kopen zonder een passend kussen er al in.

    1. Ik begrijp wat je bedoeld! Zelf zou ik de kussensloop nooit gekocht hebben, maar ik heb de hoes van BB gekregen toen ik een probleem had met een boek dat ik had gekocht op de Boekemarkt in augustus! Hij staat toch wel heel leuk in de boekenkast, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.