HOERA! Favoritez bestaat 3 jaar! (WIN!) [GESLOTEN]

Hé, hallo daar! Welkom hier op deze feestelijke dag, want Favoritez bestaat alweer drie jaar vandaag! Ongelofelijk hoe snel de tijd is gegaan en wat een feestje dat ik nog steeds elke dag zoveel geniet van het bloggen. Deze blog bestaat natuurlijk niet zonder jullie, mijn lieve lezers! Daarom maak ik er ook vandaag voor jullie een feestje van, met een wel hele toffe winactie!

Yes, ik heb een hele toffe winactie voor jullie kunnen regelen! In samenwerking met uitgeverij Zomer & Keuning mag ik een van jullie blij maken met de complete Renegades serie van Rebecca Yarros! Hoe ongelofelijk tof?! Een van de fijnste NA-series die het afgelopen jaar is verschenen en ik mag een van jullie dus heel erg gelukkig maken met alle drie de delen!

Heb je geen idee waar deze boeken over gaan? Komen ze:

Deel 1, Wilder draait om Leah en Paxton Wilder. Hier lees je mijn recensie en hier gaat het boek over:

Leah krijgt de kans om een jaar lang te studeren aan boord van een schip dat de hele wereld over vaart. Dan moet ze alleen wel een medestudent bijles geven én hij moet slagen. Eitje, denkt ze, want Leah is zelf een topstudent. Als iemand een ander iets kan bijbrengen, is zij het. Maar dan ontmoet ze haar leerling: Paxton Wilder. Hij is ongelofelijk aantrekkelijk, en ongelofelijk niet bezig met studeren. Wilder maakt deel uit van een stuntteam, de Renegades, en daar leeft hij voor. Het zal haar dus heel wat moeite kosten om hem de nodige stof bij te brengen. Maar misschien heeft hij haar ook wel wat te leren.

Het vervolg, Nova, draait om Landon (a.k.a. Nova) en Rachel en deze vind ik stiekem nog leuker dan het eerste deel! Enne, mijn quote staat op de achterkant! ♥ Mijn recensie lees je hier en hier gaat het boek over:

Als lid van het Renegade stuntteam heeft Landon Rhodes de bijnaam Nova. Hij is woest aantrekkelijk, getatoeëerd, professioneel snowboarder en… professioneel hartenbreker. Ooit brak hij ook Rachels hart. Als zij aan boord stapt van het cruiseschip, duurt het niet lang voor ze erachter komt dat hij daar ook is. Hoewel ze het liefst meteen overboord springt, besluit ze hem vanaf dat moment volledig te ontlopen. Geen haar op haar hoofd die voor de tweede keer als een blok voor hem wil vallen. Jammer genoeg blijkt Nova daar al gauw heel andere ideeën over te hebben.

En het laatste deel Rebel draait om (eh, duh) Rebel en die is ook al zo fijn! Hier vind je mijn recensie en dit is de flaptekst:

‘Rebel’ is het laatste deel in de Renegades-serie van Rebecca Yarros. Dit boek gaat over een vrouwelijk lid van het stuntteam, namelijk Penna Carstairs, oftewel Rebel. En Rebel is behoorlijk badass. Ze is ‘sexiest female athlete of the year’ en in de wereld van extreme sports is er niemand die haar gek maakt. Maar in een bar in Las Vegas ontmoet ze Cruz, en die dringt wel door haar barrière heen. Ze brengen een geweldige nacht met elkaar door. Daarna wil ze niets meer van hem weten. Zo makkelijk komt ze echter niet van hem af, want ineens blijkt hij haar docent te zijn.

Deze boeken wil je toch gewoon verslinden? Ik kan je vertellen dat je na het eerste boek gelijk door wil in de andere twee en gelukkig kan een van jullie dat binnenkort gewoon doen! ♥

Wat moet je doen om kans te maken?
Om kans te maken op deze fantastische serie laat je hieronder een reactie achter met waarom jij deze serie graag wilt winnen en schrijf je je hiernaast in voor de mailinglist (door je naam en mailadres in te vullen onder ‘Abonneer je op Favoritez’). Op die manier ben je altijd direct op de hoogte van een nieuwe recensie of ander nieuw artikel! Indien je al bent aangemeld voor de mailinglist, hoef je uiteraard enkel hieronder een reactie achter te laten.

Wil je extra kans maken? Like Favoritez dan op Facebook en/of volg Favoritez op Instagram (in case je dat nog niet doet ;)).

Deze winactie loopt tot zondag 18 augustus 2019, 23:59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk per mail bericht. Zorg daarom dat je met een geldig mailadres meedoet.

Dankjewel Zomer & Keuning voor het mogelijk maken van deze fantastische winactie!

Heel veel succes! Ga ik nu even een taartje eten!

Liefs,
Marleen

NB. De winactie wordt mogelijk gemaakt door Zomer & Keuning. Door mee te doen aan deze winactie ga je akkoord met de voorwaarden en ben je bereid je adresgegevens naar mij door te sturen. Uiteraard ga ik zorgvuldig met je gegevens om en worden deze enkel gebruikt om het boek naar je toe te sturen als je gewonnen hebt. 

Misschien vind je dit ook interessant

42 reacties

 1. Ik ben ontzettend benieuwd naar deze serie. Heb alleen de flaptekst van het eerste deel gelezen. Door alle positieve reacties ben ik nieuwsgierig geworden.

 2. Gefeliciteerd Marleen met 3 jaar Favoritez!

  Ik wil graag winnen, omdat ik nu halverwege het eerste deel ben en al helemaal verslaafd ben aan dit boek! Ik zou de andere delen daarom ook snel willen lezen en natuurlijk is het een stuk leuker als deze mooie serie in mijn boekenkast komt te staan.

  1. Van harte gefeliciteerd met het 3-jarig bestaan van Favoritez!🎉 Ik like jou natuurlijk al overal en doe heel graag mee aan deze super actie. Rebecca Yarros is een van mijn favoriete auteurs.

 3. Een heerlijke trilogie met feelgoodromans om te vieren dat favoritez.nl drie jaar geworden is! Gefeliciteerd. Ik loot als fan reuze graag mee!

 4. Ooooh, als dat kan als Belg, doe ik ook heel graag mee met deze fantastische winactie! 💞
  Dank je daarvoor Marleen! 💋

 5. Jeuh!
  Van harte gefeliciteerd Met je jubileum.

  Deze serie is echt te gek en ik zou deze graag in mijn boekenkast zetten om ze heerlijk nog eens opnieuw te kunnen lezen.

 6. Gefeliciteerd!

  Ik wil deze serie heel graag winnen omdat hij me superleuk lijkt. Heb hem al vaak zien voorbij komen op bookstagram en DIE COVERS 😍

 7. Wat een geweldige winactie! Proficiat met je drie jaar Marleen! Ik maak heel graag kans op de hele reeks. Ideale moment om de hele reeks te herlezen dan 😍
  Ik ben helemaal verliefd op de Renegades dus deze reeks zou ik heel graag in mijn kast zetten zodat ik ze eindeloos kan herlezen.

  1. Gefeliciteerd met je 3 jarige jubileum!

   Ben erg nieuwsgierig geworden na het lezen van de flapteksten en zou ze heel graag willen winnen 😍

 8. Ik ben zo benieuwd naar deze serie! Ik heb er al zoveel goede dingen over gehoord en het is helemaal mijn ding! De kaften zijn ook echt prachtig 😍

 9. Gefeliciteerd Marleen! Ik zou graag willen winnen omdat ik al ontzettend veel goede dingen heb gehoord over de Renegades-serie en ik altijd veel YA lees, dus zou ik graag deze toffe serie lezen om ook een keer in de New Adult wereld te duiken.

 10. De boeken van Rebecca Yaros komen regelmatig voorbij op Hebban en Facebookgroepen, zoals in onze fangroep van Colleen Hoover (daar is Rebecca zelf ook af en toe actief). Het is alleen nooit tot een echte kennismaking gekomen, dus tijd voor verandering daarin! 😉

 11. Superleuk dat je je blogverjaardag samen met ons wilt vieren! Ik heb deze zomer voor het eerst een NA-boek gelezen en dat beviel me eigenlijk wel. Ik zou dus graag nog meer boeken in dit genre proberen en wie weet kan dat via jouw wedstrijd wel!

  1. Gefeliciteerd!!! Ik zou graag willen winnen omdat ik straks alle tijd heb als mijn kleuterzoon voor het eerst naar school gaat. Val ik niet zo in een zwart gat 😉

  2. Gefeliciteerd met het driejarig bestaan! Wat een leuke winactie. Ik doe graag mee! Rebecca Yarros is een geweldige schrijfster en deze boeken lijken me fantastisch!

  3. Allereerst gefeliciteerd met jullie 3 jarig bestaan en wat een super leuke winactie. Ik zou heel graag willen winnen, want ik heb hele goede dingen gehoord en door het lezen van de flapteksten ben ik heel nieuwsgierig geworden😍🍀

 12. Gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan van je blog! Ik ben erg benieuwd naar deze boeken! Ik ben dol op New adult, dus deze boeken passen precies in mijn straatje. De flaptekst klinkt goed en de covers zien er prachtig uit!

 13. Hey eerst en vooral een heel gelukkige blog-verjaardag. Je blog is erg leuk. Ik ben al een hele tijd geabonneerd via mail en volg al een tijdje. Je instagram die ik volg als saartjeinwonderbookland is ook al zo leuk je foto’s zijn zo mooi. Ik volg je ook op Facebook als saartje Grupping-Ndangi. Ik doe graag mee voor deze winactie. Schol laat het taartje smaken!

  1. Heey, wat een super leuke winactie. Ik doe graag mee en heb me ook net aangemeld😊. Ik heb ooit in een ver verleden een boek gelezen van Rebecca Yarros maar ik ben nu ontzettend benieuwd naar deze serie. Ik ben de laatste tijd sws helemaal in to new adultsdus deze serie zou zeker van pas komen💕.

 14. Gefeliciteerd, 3 jarig bestaan, 3 boeken kado. Dat is een superfeestje! En ik heb de eerste boeken van Rebecca Harris allemaal in mijn boekenkast maar deze serie nog niet. Dus zou get helemaal te gek zijn deze te winnen! Fingers crossed!

 15. Gefeliciteerd Marleen met 3 jaar Favoritez
  Ik ken deze serie nog helmaal niet,lijken mij erg mooie boeken,dus ik wil ze graag lezen!

 16. Gefeliciteerd! Ik zou ze graag willen winnen. Heb Wilder als ebook gelezen, maar zou mooi staan in mijn kast en een goed excuus om de andere delen te lezen! ❤️ En ik volg je zoiezo op insta (en facebook ga ik ff kijken) ❤️

 17. Super gefeliciteerd!!! 3 jaar een prachtige blog voor alle mensen die heel erg van lezen houden.
  Ik doe natuurlijk graag mee met deze win actie.😎👍

 18. Gefeliciteerd met je blog! En natuurlijk een super toffe winactie. Ik heb nog geen enkel boek van de serie gelezen, maar hoor er hele goede verhalen over. En laten we eerlijk zijn,,, alleen de covers zijn toch al parels voor in je boekenkast!!!

 19. Omg!

  Ik ga over 3 weken op vakantie. En ik ben serieus al meer dan een maand opzoek naar een goed boek die ik niet in 1x uitlees waardoor ik dus de helft van m’n vakantie zonder boek zit. Maarr dit zijn er nu 3! Dus volgens mij zit ik wel safe!

  Gefeliciteerd en keep it up!

 20. Gefeliciteerd met je 3-jarig bestaan. 🎉🍾💐
  Dit lijkt me een heel toffe serie die ik ook nog kan laten lezen aan mijn dochter. ( op voorwaarde dat ik ze terugkrijg natuurlijk😉) maar dat is geen probleem. Binnenkort zijn we met vakantie. Dus voldoende tijd om nog eens een nieuwe serie te ontdekken. Nog heel veel succes. En ik hoop binnenkort een mailtje te mogen ontvangen. Dus fingers crossed 🤞🤞🤞

 21. Waw dat ziet er een heel mooie reeks uit!!! Helemaal mijn stijl van verhaal. Hier bij ons in de bib heb ik ze nog niet gevonden, anders had ik ze al lang verslonden. En ze zouden hier natuurlijk heel mooi staan in mijn boekenkast 😉

 22. Nu vakantie, dus heerlijk de tijd om mijn ongelezen stapel boeken te verkleinen. Maar, ik ben altijd in voor iets nieuws, deze schrijfster is mij nog onbekend, maar zeker niet onbemind. Jouw recensie van deze boeken smaakt naar meer.

 23. Gefeliciteerd🎉 wat een leuke actie. Ik doe graag mee. Ik lees super graag en deze boeken spreken mij enorm aan. Heb ze nog niet bij de plaatselijke boekhandel gezien dus zou ze supergraag winnen. Ze klinken zo leuk. En wie weet heb ik er dan gelijk een favoriete schrijver bij.

 24. Gefeliciteerd met jullie jubileum!
  Lijken mij Supergave boeken! 😍
  Zou graag kennis maken met al die interessante personen!

 25. Dit klinkt als een heerlijke chicklitserie met een “badass”-randje!! Met andere woorden ideaal voor mij om heerlijk weg te lezen. In verband met ziekteherstel zit ik nog een tijdje thuis dus ik heb meer dan genoeg tijd om deze boekenreeks te verslinden 😉

 26. Van harte Marleen!
  Toffe winactie. Maak graag kans omdat ik niet van lezen maar dit de afgelopen tijd te weinig heb gedaan. Mocht ik winnen, dan heb ik een perfect excuus om die passie weer helemaal terug te vinden!

 27. Gefeliciteerd! Goed bezig. Ik wil heel graag deze verslavende serie lezen! Voor heerlijk gezonde ontspannen leesuren….

 28. Wat een mooie mijlpaal! En wat een toffe witactie! Ik heb deze boeken al vaker voorbij zien komen maar tot mijn eigen grote verbazing nog nooit gelezen. Daarom zou ik graag kans maken! Jouw enthousiasme rondom deze boeken maakt mij nieuwsgierig, haha. Ik volg je al via Instagram (@labellalfeur.nl) En ga me nu even inschrijven op je nieuwsbrief. Helemaal leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.